Povezane vesti

Tadić pričao o fudbalskim počecima: Učio sam protiv prljavih igrača!

Tadić pričao o fudbalskim počecima: Učio sam protiv prljavih igrača!

Večernje novosti 13.12.2018
Hteli bi da me udare i uplaše, shvatio sam da moram da budem jak. Dok su vršnjaci koji su mogli svašta s loptom pili alkohol, ja sam radio na sebi, kaže Dušan Tadić. HVALA vam za divnu noć! Uradili smo sjajan posao i vidimo se u Ligi šampiona i u novoj… »
Tadić u idealnom timu Lige šampiona

Tadić u idealnom timu Lige šampiona

Mozzart sport 13.12.2018
UEFA odabrala najbolje u poslednjoj rundi ligaškog dela elitnog takmičenja... Dušan Tadić igra sezonu karijere u dresu Ajaksa! Srpski vezista na drugom meču Lige šampiona zaredom postigao je dva pogotka, probio se u vrh liste strelaca elitnog takmičenja… »
Ovo je tim kola u LŠ, Srbin očekivano u njemu!

Ovo je tim kola u LŠ, Srbin očekivano u njemu!

Sportske.net 13.12.2018
Dušan Tadić je u timu kola Lige šampiona. UEFA je objavila i ko se sve našao u najboljem timu poslednjeg kola grupne faze Lige šampiona. Naravno, nismo ni očekivali da ovoga puta bude fudbalera Crvene zvezde u ovom izboru zbog poraza na svom terenu od… »
Odbrana sezone u Ligi šampiona (video)

Odbrana sezone u Ligi šampiona (video)

Mondo 13.12.2018
Ajaks i Bajern su odigrali spektakularnu utakmicu u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona. Pogledajte jedan od spektakularnijih detalja. Kamerunac Andre Onana (22) primio je tri gola od fudbalera minhenskog Bajerna, ali je na fenomenalan način… »
Tadić: Nismo arogantni, ali ne plašimo se nikoga

Tadić: Nismo arogantni, ali ne plašimo se nikoga

N1 Info 13.12.2018
Dušan Tadić ove sezone briljira u dresu Ajaksa, kako u holandskom prvenstvu tako i u Ligi šampiona, u čijem je poslednjem kolu bio dvostruki strelac protiv Bajerna (3:3). Slavni nemački tim je na poluvremenu vodio minimalnim rezultatom zahvaljujući golu… »
Spektakularna završnica grupne faze Lige šampiona: Dva gola Tadića malo da se sruši Bajern, Ronaldo se obrukao u Švajcarskoj…

Spektakularna završnica grupne faze Lige šampiona: Dva gola Tadića malo da se sruši Bajern, Ronaldo se obrukao u Švajcarskoj…

Večernje novosti 12.12.2018
Srpski reprezentativac Dušan Tadić odigrao je sjajnu utakmicu za Ajaks protiv Bajerna, ali njegova partija nije bila dovoljna da Holanđani dođu do prvog mesta u grupi - 3:3. Fudbaleri Ajaksa i Bajerna iz Minhena odigrali su večeras nerešeno 3:3 u… »

Vesti dana »