Повезане вести

Тадић причао о фудбалским почецима: Учио сам против прљавих играча!

Тадић причао о фудбалским почецима: Учио сам против прљавих играча!

Вечерње новости 13.12.2018
Хтели би да ме ударе и уплаше, схватио сам да морам да будем јак. Док су вршњаци који су могли свашта с лоптом пили алкохол, ја сам радио на себи, каже Душан Тадић. ХВАЛА вам за дивну ноћ! Урадили смо сјајан посао и видимо се у… »
Тадић у идеалном тиму Лиге шампиона

Тадић у идеалном тиму Лиге шампиона

Моззарт спорт 13.12.2018
УЕФА одабрала најбоље у последњој рунди лигашког дела елитног такмичења... Душан Тадић игра сезону каријере у дресу Ајакса! Српски везиста на другом мечу Лиге шампиона заредом постигао је два поготка, пробио се у врх листе… »
Ово је тим кола у ЛШ, Србин очекивано у њему!

Ово је тим кола у ЛШ, Србин очекивано у њему!

Спортске.нет 13.12.2018
Душан Тадић је у тиму кола Лиге шампиона. УЕФА је објавила и ко се све нашао у најбољем тиму последњег кола групне фазе Лиге шампиона. Наравно, нисмо ни очекивали да овога пута буде фудбалера Црвене звезде у овом избору због… »
Одбрана сезоне у Лиги шампиона (видео)

Одбрана сезоне у Лиги шампиона (видео)

Мондо 13.12.2018
Ајакс и Бајерн су одиграли спектакуларну утакмицу у последњем колу групне фазе Лиге шампиона. Погледајте један од спектакуларнијих детаља. Камерунац Андре Онана (22) примио је три гола од фудбалера минхенског Бајерна, али је на… »
Тадић: Нисмо арогантни, али не плашимо се никога

Тадић: Нисмо арогантни, али не плашимо се никога

Н1 Инфо 13.12.2018
Душан Тадић ове сезоне бриљира у дресу Ајакса, како у холандском првенству тако и у Лиги шампиона, у чијем је последњем колу био двоструки стрелац против Бајерна (3:3). Славни немачки тим је на полувремену водио минималним… »
Спектакуларна завршница групне фазе Лиге шампиона: Два гола Тадића мало да се сруши Бајерн, Роналдо се обрукао у Швајцарској…

Спектакуларна завршница групне фазе Лиге шампиона: Два гола Тадића мало да се сруши Бајерн, Роналдо се обрукао у Швајцарској…

Вечерње новости 12.12.2018
Српски репрезентативац Душан Тадић одиграо је сјајну утакмицу за Ајакс против Бајерна, али његова партија није била довољна да Холанђани дођу до првог места у групи - 3:3. Фудбалери Ајакса и Бајерна из Минхена одиграли су… »

Вести дана »