Povezane vesti
Jović o interesovanju bajerna: Prija mi, ali bih ja sa Ajntrahtom u Ligu šampiona
Hot sport 13.12.2018
Sjajnim igrama u dresu Ajntrahta iz Frankfurta mladi napadač skrenuo je pažnju skautima brojnih klubova na sebe. Napadač Srbije rekao je i da bi pored ponudasa raznih strana on voleo da ostane u Frankfurtu, a plasman u Ligu šampiona, dodatno bi pojačao… »
Jović: Prija interesovanje Bajerna, ali ostao bih u Ajntrahtu
Sportski žurnal 13.12.2018
Luka je uveren da će mu naredna godina biti još bolja od ove, u kojoj je privukao i pažnju skauta Borusije, Barselone i Napolija. Mladi srpski golgeter Luka Jović izjavio je da bi, bez obzira na interesovanje minhenskog Bajerna, voleo bi da se zadrži u… »
Jović: Zovu me Haflinger
Mozzart sport 13.12.2018
Srpski napadač dao intervju za Bild u kom je kazao da bi rado ostao u Ajntrahtu ukoliko klub iz Frankfurta obezbedi Ligu šampiona... Još tri kola ostala su do kraja prvog dela Bundeslige. Srpski napadač Luka Jović i dalje vodi na listi strelaca (zapravo… »
Vesti dana »

Razoran zemljotres magnitude 8,8 pogodio Kamčatku, izazvao cunami i vulkansku erupciju
Naslovi.ai pre 1 satjoš 222 povezane

"Grobari, molim vas..." Trener Partizana imao jako bitnu molbu za navijače pred meč sa Oleksandrijom
Večernje novosti pre 25 minutajoš 29 povezanih

Od ovog datuma Srbiji prete oluje sa grmljavinom, biće i grada! Detaljna prognoza za naredne dane
Telegraf pre 2 satajoš 30 povezanih

Incidenti u Novom Pazaru ispred univerziteta: Studenti se vratili u zgradu, privedeno 10 ljudi
Južne vesti pre 4 satijoš 23 povezane