Povezane vesti
Penzioneri Niša novi članovi SNS! Više od 1.000 Nišlija pružilo podršku naprednjacima
Srbija danas 13.12.2018
Više od 1.000 članova Udruženja penzionera grada Niša učlanilo se danas u Srpsku naprednu stranku. Naprednjacima su kolektivno pristupili i članovi udruženja građana koje okuplja inženjere, lekare, poljoprivrednike i mlade, saopšteno je na… »
Niškom SNS pristupilo 1.500 građana, većinom penzionera
Južne vesti 13.12.2018
Nazivajući sebe snagom i budućnošću Srbije, 1.000 članova Udruženja penzionera Grada Niša postali su članovi Srpske napredne stranke, zajedno sa 500 članova udruženja građana. Niški penzioneri odlučili su, kažu, da pristupe SNS jer je… »
1.000 penzionera pristupilo SNS-u u Nišu
Niške vesti 13.12.2018
Srpskoj naprednoj stranci u Nišu pristupilo je danas oko 1.000 penzionera, članova Gradske organizacije penzionera i oko 500 članova udruženja građana „Moj Niš“. Predsednik Udruženja građana „Moj Niš“ Srđan Stojanović istakao je da se… »
Srpskoj naprednoj stranci pristupilo još 1.500 Nišlija
N1 Info 13.12.2018
Svi članovi Udruženja građana "Moj Niš", njih oko 500 i više od 1.000 članova Gradske organizacije penzionera grada Niša pristupilo je danas Srpskoj naprednoj stranci, saopšteno je danas. Na konferenciji za novinare, predstavnici oba udruženja… »
Vesti dana »

Pokušao da pogura traktore parkirane oko Pionirskog parka, iz mnogih curi gorivo
RTV pre 28 minutajoš 62 povezane

Vučić: Daćemo sve od sebe da učesnike subotnjeg skupa obezbedimo, kao i sve druge ljude
N1 Info pre 41 minutajoš 55 povezanih

Studenti iz različitih delova Srbije stižu u Beograd: Očekuje se dolazak na Terazije
Mondo pre 16 minutajoš 40 povezanih

Slučaj novosadske železničke stanice pod lupom Evropskog javnog tužilaštva
BBC News pre 1 satjoš 35 povezanih