Povezane vesti
Penzioneri Niša novi članovi SNS! Više od 1.000 Nišlija pružilo podršku naprednjacima
Srbija danas 13.12.2018
Više od 1.000 članova Udruženja penzionera grada Niša učlanilo se danas u Srpsku naprednu stranku. Naprednjacima su kolektivno pristupili i članovi udruženja građana koje okuplja inženjere, lekare, poljoprivrednike i mlade, saopšteno je na… »
Niškom SNS pristupilo 1.500 građana, većinom penzionera
Južne vesti 13.12.2018
Nazivajući sebe snagom i budućnošću Srbije, 1.000 članova Udruženja penzionera Grada Niša postali su članovi Srpske napredne stranke, zajedno sa 500 članova udruženja građana. Niški penzioneri odlučili su, kažu, da pristupe SNS jer je… »
1.000 penzionera pristupilo SNS-u u Nišu
Niške vesti 13.12.2018
Srpskoj naprednoj stranci u Nišu pristupilo je danas oko 1.000 penzionera, članova Gradske organizacije penzionera i oko 500 članova udruženja građana „Moj Niš“. Predsednik Udruženja građana „Moj Niš“ Srđan Stojanović istakao je da se… »
Srpskoj naprednoj stranci pristupilo još 1.500 Nišlija
N1 Info 13.12.2018
Svi članovi Udruženja građana "Moj Niš", njih oko 500 i više od 1.000 članova Gradske organizacije penzionera grada Niša pristupilo je danas Srpskoj naprednoj stranci, saopšteno je danas. Na konferenciji za novinare, predstavnici oba udruženja… »
Vesti dana »
Šta će biti sa školskom godinom? Upravo u "Blic uživo" pomoćnik ministra prosvete odgovara na pitanja kako će se nadoknaditi izgubljena nastava
Blic pre 6 satijoš 66 povezanih
Partizan ostao u Top 10: Sve se poklopilo, Kendrik Nan i Lučić dobili za crno-bele
Mondo pre 1 satjoš 29 povezanih
„Desila se nadstrešnica zbog koje sam okrenuo leđa Olimpijskom komitetu Srbije, pustili smo zlo u kuću“
Nova pre 7 satijoš 6 povezanih