Povezane vesti

Penzioneri Niša novi članovi SNS! Više od 1.000 Nišlija pružilo podršku naprednjacima

Penzioneri Niša novi članovi SNS! Više od 1.000 Nišlija pružilo podršku naprednjacima

Srbija danas 13.12.2018
Više od 1.000 članova Udruženja penzionera grada Niša učlanilo se danas u Srpsku naprednu stranku. Naprednjacima su kolektivno pristupili i članovi udruženja građana koje okuplja inženjere, lekare, poljoprivrednike i mlade, saopšteno je na… »
Niškom SNS pristupilo 1.500 građana, većinom penzionera

Niškom SNS pristupilo 1.500 građana, većinom penzionera

Južne vesti 13.12.2018
Nazivajući sebe snagom i budućnošću Srbije, 1.000 članova Udruženja penzionera Grada Niša postali su članovi Srpske napredne stranke, zajedno sa 500 članova udruženja građana. Niški penzioneri odlučili su, kažu, da pristupe SNS jer je… »
1.000 penzionera pristupilo SNS-u u Nišu

1.000 penzionera pristupilo SNS-u u Nišu

Niške vesti 13.12.2018
Srpskoj naprednoj stranci u Nišu pristupilo je danas oko 1.000 penzionera, članova Gradske organizacije penzionera i oko 500 članova udruženja građana „Moj Niš“. Predsednik Udruženja građana „Moj Niš“ Srđan Stojanović istakao je da se… »
Srpskoj naprednoj stranci pristupilo još 1.500 Nišlija

Srpskoj naprednoj stranci pristupilo još 1.500 Nišlija

N1 Info 13.12.2018
Svi članovi Udruženja građana "Moj Niš", njih oko 500 i više od 1.000 članova Gradske organizacije penzionera grada Niša pristupilo je danas Srpskoj naprednoj stranci, saopšteno je danas. Na konferenciji za novinare, predstavnici oba udruženja… »

Vesti dana »