Повезане вести
Руски парламент организује такмичење репера
Вечерње новости 13.12.2018
Државна дума је најавила да ће организовати такмичење за најбољу реп песму на тему путовања у Русији. Руски парламент најавио је данас такмичење за најбољу реп песму, усред мера против савремене музике које су подсетила на… »
Руски парламент организује такмичење за најбољу реп песму
Радио 021 13.12.2018
Руски парламент најавио је данас такмичење за најбољу реп песму, усред мера против савремене музике које подсећају на цензуру уметности из совјетских времена. Десетак репера је недавно имало отказане наступе после упозорења… »
Руски парламент бира најбољу реп песму
Данас 13.12.2018
Руски парламент најавио је данас такмичење за најбољу реп песму, усред мера против савремене музике које су подсетила на цензуру уметности из совјетских времена. У симболичном гесту помирења, Државна дума је најавила да ће… »
Руски парламент организује такмичење за најбољу реп песму
Н1 Инфо 13.12.2018
Руски парламент најавио је такмичење за најбољу реп песму, усред мера против савремене музике које су подсетила на цензуру уметности из совјетских времена. Десетак репера је недавно имало отказане наступе после упозорења… »
Вести дана »

Без промене: Званични средњи курс данас је 117,1788 динара за евро
Курир пре 38 минутајош 1 повезана

Управо на Блиц ТВ растужила све у студију Габријела се присетила смрти оца: "Месец дана пред мој одлазак у Београд, он ме је напустио"
Блиц пре 23 минутајош 1 повезана

"Мислим да се ми не слажемо око две ствари": Трамп у авиону открио детаље разговора са Стармером
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

Весићу одређен кућни притвор после оптужнице за пад надстрешнице у Новом Саду
Данас пре 8 сатијош 1 повезана