Повезане вести

Ђоковић шампион Међународне тениске федерације у 2018.

Ђоковић шампион Међународне тениске федерације у 2018.

Радио 021 13.12.2018
Најбољи тенисер Србије и света Новак Ђоковић проглашен је за најбољег тенисера у 2018. у избору Међународне тениске федерације. Српски тенисер ово признање ИТФ-а добија по шести пут у каријери, а за најбољу тенисерку у овој… »
Ђоковић "Светски шампион" шести пут!

Ђоковић "Светски шампион" шести пут!

Мондо 13.12.2018
Наш тенисер изједначен на врху са Питом Сампрасом. Фото: Јустин Сеттерфиелд/Гетти Имагес/Гуливер Новак Ђоковић и Пит Сампрас једини су којима је Међународна тениска федерација (ИТФ) шест пута додељивала признање за најбољег на… »
ИТФ: Новак Ђоковић шести пут најбољи тенисер света!

ИТФ: Новак Ђоковић шести пут најбољи тенисер света!

Спортски журнал 13.12.2018
Ђоковић је ове године успео да се врати на врх АТП листе освајањем два грен слема, на Вимблдону и УС Опену, као и Мастерса у Синсинатију и Шангају. Српски ас Новак Ђоковић проглашен је за најбољег тенисера у 2018. години у… »
Ђоковић уз сампраса: Новак је шести пут "ИТФ светски шампион" у тенису

Ђоковић уз сампраса: Новак је шести пут "ИТФ светски шампион" у тенису

Вечерње новости 13.12.2018
Веома сам почаствован што сам поново проглашен за ИТФ светског шампиона - рекао је Ђоковић, који је пет година заредом добијао ово признање, почев од 2011. РАМЕуз раме са Сампрасом, не само по броју гренд слем трофеја (14)… »
Круна успешне сезоне: Ђоковић је поново ‘ИТФ светски шампион’

Круна успешне сезоне: Ђоковић је поново ‘ИТФ светски шампион’

Хот спорт 13.12.2018
Међународна тениска федерација (ИТФ) данас је прогласила најбољег тенисера на свету. По шести пут у каријери ова титула припала је српском тенисеру Новаку Ђоковићу. Након сјајне године и освајања Вимблдона и УС опена, те… »
Ноле је поново светски шампион!

Ноле је поново светски шампион!

Моззарт спорт 13.12.2018
По шести пут у каријери, чиме се изједначио са Сампрасом, Ђоковић изабран за најбољег играча света Међународне тениске федерације, Халеповој такође почасти. Шести пут у каријери, али мора се признати потпуно очекивано Новак… »
Новак је опет "ИТФ светски шампион", престигао Роџера

Новак је опет "ИТФ светски шампион", престигао Роџера

Н1 Инфо 13.12.2018
Новак Ђоковић је шести пут у каријери добио награду “ИТФ светски шампион“ у мушкој конкуренцији и тако је по томе престигао Роџера Федерера, а изједначио се са Питом Сампрасом. “Почаствован сам што сам шести пут проглашен за ИТФ… »

Вести дана »