Povezane vesti

Đoković šampion Međunarodne teniske federacije u 2018.

Đoković šampion Međunarodne teniske federacije u 2018.

Radio 021 13.12.2018
Najbolji teniser Srbije i sveta Novak Đoković proglašen je za najboljeg tenisera u 2018. u izboru Međunarodne teniske federacije. Srpski teniser ovo priznanje ITF-a dobija po šesti put u karijeri, a za najbolju teniserku u ovoj godini prvi put je… »
Đoković "Svetski šampion" šesti put!

Đoković "Svetski šampion" šesti put!

Mondo 13.12.2018
Naš teniser izjednačen na vrhu sa Pitom Samprasom. Foto: Justin Setterfield/Getty Images/Guliver Novak Đoković i Pit Sampras jedini su kojima je Međunarodna teniska federacija (ITF) šest puta dodeljivala priznanje za najboljeg na svetu. Naš teniser… »
ITF: Novak Đoković šesti put najbolji teniser sveta!

ITF: Novak Đoković šesti put najbolji teniser sveta!

Sportski žurnal 13.12.2018
Đoković je ove godine uspeo da se vrati na vrh ATP liste osvajanjem dva gren slema, na Vimbldonu i US Openu, kao i Mastersa u Sinsinatiju i Šangaju. Srpski as Novak Đoković proglašen je za najboljeg tenisera u 2018. godini u izboru Međunarodne teniske… »
Đoković uz samprasa: Novak je šesti put "ITF svetski šampion" u tenisu

Đoković uz samprasa: Novak je šesti put "ITF svetski šampion" u tenisu

Večernje novosti 13.12.2018
Veoma sam počastvovan što sam ponovo proglašen za ITF svetskog šampiona - rekao je Đoković, koji je pet godina zaredom dobijao ovo priznanje, počev od 2011. RAMEuz rame sa Samprasom, ne samo po broju grend slem trofeja (14). Novak Đoković je šesti put… »
Kruna uspešne sezone: Đoković je ponovo ‘ITF svetski šampion’

Kruna uspešne sezone: Đoković je ponovo ‘ITF svetski šampion’

Hot sport 13.12.2018
Međunarodna teniska federacija (ITF) danas je proglasila najboljeg tenisera na svetu. Po šesti put u karijeri ova titula pripala je srpskom teniseru Novaku Đokoviću. Nakon sjajne godine i osvajanja Vimbldona i US opena, te povratka na prvo mesto rang… »
Nole je ponovo svetski šampion!

Nole je ponovo svetski šampion!

Mozzart sport 13.12.2018
Po šesti put u karijeri, čime se izjednačio sa Samprasom, Đoković izabran za najboljeg igrača sveta Međunarodne teniske federacije, Halepovoj takođe počasti. Šesti put u karijeri, ali mora se priznati potpuno očekivano Novak Đoković je proglašen za… »
Novak je opet "ITF svetski šampion", prestigao Rodžera

Novak je opet "ITF svetski šampion", prestigao Rodžera

N1 Info 13.12.2018
Novak Đoković je šesti put u karijeri dobio nagradu “ITF svetski šampion“ u muškoj konkurenciji i tako je po tome prestigao Rodžera Federera, a izjednačio se sa Pitom Samprasom. “Počastvovan sam što sam šesti put proglašen za ITF svetskog šampiona… »

Vesti dana »