Повезане вести
Вучић: Ситуација на Косову ми је највећа мука
СЕЕбиз 13.12.2018
ЛУЧАНИ - Председник Србије Александар Вучић рекао је данас у селу Котража код Лучана да је "веома забринут због ситуације на Косову" и додао да "једини велики проблем" види у ономе што нам, како је рекао, "донекле Албанци, а… »
Председник Србије у драгачеву: За разлику од других, ми отварамо фабрике; Под притисцима не попуштам, увек могу да вам дам…
Вечерње новости 13.12.2018
Председник је додао да је протеклих година у Драгачево уложено 10 милиона евра, али је најавио и даља улагања. КОТРАЖА - МНОГО сам забринут због ситуације на Косову Метохији, и због свега што нам спремају и што нам део света… »
Вучић: Ми ћемо чувати мир, доста су Срби ратовали
Дневник 13.12.2018
КОТРАЖА: Председник СНС Александар Вучић поручио је данас грађанима у месту Котража у општини Лучани, где се у недељу одржавају избори, да га веома брине ситуација на КИМ и све "што нам спремају", али да Србија мора да ради на… »
Вучић о Косову: Ноћна мора, највећа мука - са тим лежем, са тим се будим
Н1 Инфо 13.12.2018
Председник Србије Александар Вучић рекао је у селу Котража код Лучана да је "веома забринут због ситуације на Косову" и додао да "једини велики проблем" види у ономе што нам, како је рекао, "донекле Албанци, а донекле део света… »
Вести дана »
Трамп разматра крај рата у Ирану, Техеран гађао америчку базу у Тихом океану, оборен израелски Ф-16
НИН пре 30 минутајош 36 повезаних
Ирански напади на америчке војне базе на Блиском истоку изазвали штету од 800 милиона долара
BBC News пре 50 минутајош 81 повезана
Вучић од својих присталица затражио убедљиву победу на предстојећим локалним изборима
Блоомберг Адриа пре 5 минутајош 18 повезаних
Тужилаштво тражи притвор за осумњичене код којих је пронађено 75 килограма дроге
Телеграф пре 1 сатјош 25 повезаних
Протест у Нишу: Уколико заборавимо 16 жртава у Новом Саду, бројаћемо нове жртве
Бета пре 1 сатјош 19 повезаних