Povezane vesti

Vučić: Situacija na Kosovu mi je najveća muka

Vučić: Situacija na Kosovu mi je najveća muka

SEEbiz 13.12.2018
LUČANI - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas u selu Kotraža kod Lučana da je "veoma zabrinut zbog situacije na Kosovu" i dodao da "jedini veliki problem" vidi u onome što nam, kako je rekao, "donekle Albanci, a donekle deo sveta… »
Predsednik Srbije u dragačevu: Za razliku od drugih, mi otvaramo fabrike; Pod pritiscima ne popuštam, uvek mogu da vam dam…

Predsednik Srbije u dragačevu: Za razliku od drugih, mi otvaramo fabrike; Pod pritiscima ne popuštam, uvek mogu da vam dam…

Večernje novosti 13.12.2018
Predsednik je dodao da je proteklih godina u Dragačevo uloženo 10 miliona evra, ali je najavio i dalja ulaganja. KOTRAŽA - MNOGO sam zabrinut zbog situacije na Kosovu Metohiji, i zbog svega što nam spremaju i što nam deo sveta nameće. To mi je… »
Vučić: Mi ćemo čuvati mir, dosta su Srbi ratovali

Vučić: Mi ćemo čuvati mir, dosta su Srbi ratovali

Dnevnik 13.12.2018
KOTRAŽA: Predsednik SNS Aleksandar Vučić poručio je danas građanima u mestu Kotraža u opštini Lučani, gde se u nedelju održavaju izbori, da ga veoma brine situacija na KIM i sve "što nam spremaju", ali da Srbija mora da radi na očuvanju mira… »
Vučić o Kosovu: Noćna mora, najveća muka - sa tim ležem, sa tim se budim

Vučić o Kosovu: Noćna mora, najveća muka - sa tim ležem, sa tim se budim

N1 Info 13.12.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je u selu Kotraža kod Lučana da je "veoma zabrinut zbog situacije na Kosovu" i dodao da "jedini veliki problem" vidi u onome što nam, kako je rekao, "donekle Albanci, a donekle deo sveta nameće na Kosovu"… »

Vesti dana »