Повезане вести
Вучић: Ситуација на Косову ми је највећа мука
СЕЕбиз 13.12.2018
ЛУЧАНИ - Председник Србије Александар Вучић рекао је данас у селу Котража код Лучана да је "веома забринут због ситуације на Косову" и додао да "једини велики проблем" види у ономе што нам, како је рекао, "донекле Албанци, а… »
Председник Србије у драгачеву: За разлику од других, ми отварамо фабрике; Под притисцима не попуштам, увек могу да вам дам…
Вечерње новости 13.12.2018
Председник је додао да је протеклих година у Драгачево уложено 10 милиона евра, али је најавио и даља улагања. КОТРАЖА - МНОГО сам забринут због ситуације на Косову Метохији, и због свега што нам спремају и што нам део света… »
Вучић: Ми ћемо чувати мир, доста су Срби ратовали
Дневник 13.12.2018
КОТРАЖА: Председник СНС Александар Вучић поручио је данас грађанима у месту Котража у општини Лучани, где се у недељу одржавају избори, да га веома брине ситуација на КИМ и све "што нам спремају", али да Србија мора да ради на… »
Вучић о Косову: Ноћна мора, највећа мука - са тим лежем, са тим се будим
Н1 Инфо 13.12.2018
Председник Србије Александар Вучић рекао је у селу Котража код Лучана да је "веома забринут због ситуације на Косову" и додао да "једини велики проблем" види у ономе што нам, како је рекао, "донекле Албанци, а донекле део света… »
Вести дана »

„Овај режим прави све бизарније покрете“: Студент Павле Цицварић о изјави члана СНС-а да му се спрема убиство
Данас пре 2 сатајош 1 повезана

Нишки студенти у блокади позвали на протест подршке приведеном студенту Богдану Јовичићу
Данас пре 1 сатјош 1 повезана