Povezane vesti
Vučić: Situacija na Kosovu mi je najveća muka
SEEbiz 13.12.2018
LUČANI - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas u selu Kotraža kod Lučana da je "veoma zabrinut zbog situacije na Kosovu" i dodao da "jedini veliki problem" vidi u onome što nam, kako je rekao, "donekle Albanci, a donekle deo sveta nameće na… »
Predsednik Srbije u dragačevu: Za razliku od drugih, mi otvaramo fabrike; Pod pritiscima ne popuštam, uvek mogu da vam dam…
Večernje novosti 13.12.2018
Predsednik je dodao da je proteklih godina u Dragačevo uloženo 10 miliona evra, ali je najavio i dalja ulaganja. KOTRAŽA - MNOGO sam zabrinut zbog situacije na Kosovu Metohiji, i zbog svega što nam spremaju i što nam deo sveta nameće. To mi je noćna… »
Vučić: Mi ćemo čuvati mir, dosta su Srbi ratovali
Dnevnik 13.12.2018
KOTRAŽA: Predsednik SNS Aleksandar Vučić poručio je danas građanima u mestu Kotraža u opštini Lučani, gde se u nedelju održavaju izbori, da ga veoma brine situacija na KIM i sve "što nam spremaju", ali da Srbija mora da radi na očuvanju mira, zbog svoje… »
Vučić o Kosovu: Noćna mora, najveća muka - sa tim ležem, sa tim se budim
N1 Info 13.12.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je u selu Kotraža kod Lučana da je "veoma zabrinut zbog situacije na Kosovu" i dodao da "jedini veliki problem" vidi u onome što nam, kako je rekao, "donekle Albanci, a donekle deo sveta nameće na Kosovu". "To mi… »
Vesti dana »
Eskalacija sukoba: Tramp najavljuje uništenje iranskih kapaciteta i napad na Natanz
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 65 povezanih
Opkoljeni sa tri strane Novo nevreme preti Srbiji, ovi krajevi zemlje će biti prvi na udaru radarski snimci nagoveštavaju gde bi moglo pasti najviše kiše (foto)
Dnevnik pre 4 satijoš 24 povezane
"Otac me isterao iz kuće": Glumac pokušao da se otruje zbog Olivere, a muž 4 godine bio s drugom ženom
Mondo pre 20 minutajoš 64 povezane
Skupština u ponedeljak raspravlja o nepoverenju Vladi: Da li se Srbija približava vanrednim izborima?
Serbian News Media pre 4 satijoš 18 povezanih