Povezane vesti
Medojević: Posle skandala sa mojim hapšenjem, pravosuđe pokazalo da ne postoji! Oni su me kidnapovali bez skidanja imuniteta
Kurir 13.12.2018
Nebojša Medojević, nakon izlaska iz zatvora ocenjuje da je crnogorski pravosudni sistem njegovim hapšenjem pokazao da praktično više ne postoji. Upitan da li eventualno razmišlja o tome da tuži državu zbog situacije u kojoj se našao, Medojević je rekao… »
Medojević: Moje hapšenje pokazalo da pravosudni sistem više ne postoji
RTS 13.12.2018
Jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Nebojša Medojević izjavio je posle izlaska iz zatvora, da veruje da je ono što se desilo njemu i stranci doprinelo objedinjavanju demokratskih snaga za buduća politička dešavanja i promene u Crnoj Gori. Nabojša… »
Vesti dana »
Pakao prvog dana školske godine, zemljotres 7,8 rihtera, ima mrtvih! Ljuljao se General Santos, padale zgrade, deca prestavljena, uzbuna na cunami (foto, video)
Kurir pre 31 minutajoš 27 povezanih
Prvi rezultati izbora u Jermeniji: Pašinijan proglasio pobedu, stigli rezultati sa petine birališta
NIN pre 6 minutajoš 26 povezanih
Stoti dan rata: Nova razmena vatre Izraela i Irana preti da povuče širi Bliski istok nazad u rat
Danas pre 11 minutajoš 20 povezanih
Meteorolozi u Srbiji najavljuju temperaturu od +33, a od ovog dana sledi nagli pad za 10 stepeni
Nova pre 1 satjoš 14 povezanih
Iran napao sever Izraela, Tel Aviv uzvratio udarima na više iranskih gradova
BBC News pre 11 minutajoš 10 povezanih