Povezane vesti
Medojević: Posle skandala sa mojim hapšenjem, pravosuđe pokazalo da ne postoji! Oni su me kidnapovali bez skidanja imuniteta
Kurir 13.12.2018
Nebojša Medojević, nakon izlaska iz zatvora ocenjuje da je crnogorski pravosudni sistem njegovim hapšenjem pokazao da praktično više ne postoji. Upitan da li eventualno razmišlja o tome da tuži državu zbog situacije u kojoj se našao, Medojević… »
Medojević: Moje hapšenje pokazalo da pravosudni sistem više ne postoji
RTS 13.12.2018
Jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Nebojša Medojević izjavio je posle izlaska iz zatvora, da veruje da je ono što se desilo njemu i stranci doprinelo objedinjavanju demokratskih snaga za buduća politička dešavanja i promene u Crnoj Gori… »
Vesti dana »
Danas pravo prolećno vreme, temperatura do neverovatnih 20 stepeni: Evo kada nas očekuje naoblačenje
Telegraf pre 59 minutajoš 4 povezane
Međunarodni dan sećanja na žrtve Holokausta; Delegacija Republike Srbije na obeležavanju godišnjice u Poljskoj
RTV pre 41 minutajoš 3 povezane
Blic saznaje: Popodne obraćanje Vučića, Vučevića i Ane Brnabić! Razlog još nepoznat, izvor Blica tvrdi: Radi se o važnim odlukama
Blic pre 5 satijoš 2 povezane
"Veliki test i za njih i za nas": Dačić o blokadi Autokomande: Saobraćaj će biti preusmeravan tokom 24 sata, molim građane za strpljenje
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Posle „maskarade“ od izbora u Belorusiji: Ostaju na snazi sankcije EU protiv režima Lukašenka
Danas pre 10 satijoš 1 povezana