Повезане вести

„Дај пазар, дај паре“: Пљачкаш са ножем упао у нишку трафику (видео)

„Дај пазар, дај паре“: Пљачкаш са ножем упао у нишку трафику (видео)

Вечерње новости 14.12.2018
Нападнута радница Драгана Величковић каже да је у тренутку када је нападач дошао била испред трафике и сакупљала новине које су биле изложене. УЗ претњу ножем, за сада непознати нападач опљачкао је трафику „ДМН“ у нишком… »
Ово је храбра Драгана из трафике ужаса: "Ставио ми је нож под грло, гледала сам да ме не повреди, али и да у каси остане нешто…

Ово је храбра Драгана из трафике ужаса: "Ставио ми је нож под грло, гледала сам да ме не повреди, али и да у каси остане нешто…

Блиц 14.12.2018
Нисам уопште размишљала да могу да будем повређена. Гледала сам да ме не повреди, али сам гледала и да у каси остане нешто за сутра. Овако за "Блиц" прича Драгана Величковић (40) храбра радница трафике "ДМН" у нишком насељу… »
Синоћна шок пљачка у нишкој трафици: Разбојник радници Драгани ставио нож под грло, а она се досетила како да се вешто…

Синоћна шок пљачка у нишкој трафици: Разбојник радници Драгани ставио нож под грло, а она се досетила како да се вешто…

Курир 14.12.2018
НИШ - Друштвеним мрежама у Србији кружи снимак за неверицу на којем се види синоћни покушај пљачке једне нишке трафике, у насељу "Бранко Бјеговић". На снимку се види како радница Драгана слаже новине све до тренутка у којем у… »
Ово је бахати разбојник са ножем са којим се храбра радница лавовски борила (фото, видео)

Ово је бахати разбојник са ножем са којим се храбра радница лавовски борила (фото, видео)

Блиц 14.12.2018
Нишка полиција интензивно трага за разбојником који је синоћ, уз претњу ножем, покушао да опљачка трафику "ДМН" у нишком насељу Бранко Бјеговић, али је отишао са малим пленом јер се храбра радница трафике Д. В. (40) жестоко… »
Борба на живот и смрт: Радница се борила као лавица док јој је маскирани разбојник држао нож под грлом (видео)

Борба на живот и смрт: Радница се борила као лавица док јој је маскирани разбојник држао нож под грлом (видео)

Блиц 14.12.2018
Маскирани разбојник опљачкао је синоћ око 23 часа трафику "ДМН" у нишком насељу Бранко Бјеговић држећи све време нож под грлом радници Драгани Величковић (40) која му се храбро супроставила. Драгана је уз доста среће успела да… »

Вести дана »