Povezane vesti

Ekskluzivno ispovest nebojše medojevića: Špijuni su mi bili društvo u samici

Ekskluzivno ispovest nebojše medojevića: Špijuni su mi bili društvo u samici

Večernje novosti 14.12.2018
Jedan od lidera DF, govori za "Novosti", nakon puštanja na slobodu. U Spužu sam bio 14 dana, i čitao istoriju tajne službe MI6. U dva sata i 40 minuta posle ponoći sam prešao prag spuškog zatvora sa nadom da ga sa te strane nikada više ne pređem… »
Medojević posle puštanja na slobodu otkrio: Špijuni su mi bili društvo u samici!

Medojević posle puštanja na slobodu otkrio: Špijuni su mi bili društvo u samici!

Kurir 14.12.2018
Nebojša Medojević po izlasku iz zatvora kaže da je "na pravdi Boga" proveo 14 dana u samici pod 24-časovnim video-nadzorom. Navodi da je dane provodio čitajući istoriju tajne službe MI6, verovao u sebe, gladovao i na kraju dočekao slobodu… »
Medojević poručio da ga je zatvor samo ojačao: Preti nam ludilo! Crna Gora je pred ambisom i zato nastavljam borbu!

Medojević poručio da ga je zatvor samo ojačao: Preti nam ludilo! Crna Gora je pred ambisom i zato nastavljam borbu!

Kurir 14.12.2018
Nebojša Medojević, jedan od lidera Demokratskog fronta, izjavio je da ga je boravak u zatvoru osnažio, te da će nakon oporavka nastaviti tamo gde je stao i boriti se za Crnu Goru koja je, kako je naveo, pred ambisom i preti joj ludilo ako se nešto ne… »

Vesti dana »