Povezane vesti
Klop: Vreme je da padne i taj Mančester
Mozzart sport 14.12.2018
„Moramo da budemo ljuti i bićemo“, kaže trener Liverpula. Došlo vreme da Liverpul tuče Mančester junajted! Tako smatra Jirgen Klop koji je od dolaska u Veliku Britaniju izvojevao samo jednu pobedu nad Crvenim đavolima, ali u Ligi Evrope pre dve i po… »
" Liverpul treba prvo da počisti svoju kuću "
Vesti online 14.12.2018
„ Daleko je Mančester od onoga kakvim sam ga zamišljao“, kaže trener Junajteda pred derbi na Enfildu. Žoze Murinjo – Jirgen Klop 3:0. Bar kad se računaju pehari osvojeni otkako se nalaze na Ostrvu. Šef struke Mančester junajteda je premijernu godinu na… »
Slikoviti Murinjo: Prvo počistite kuću, onda kupujete nameštaj, pa se useljavate
Mozzart sport 14.12.2018
„Daleko je Mančester od onoga kakvim sam ga zamišljao“, kaže trener Junajteda pred derbi na Enfildu. Žoze Murinjo – Jirgen Klop 3:0. Bar kad se računaju pehari osvojeni otkako se nalaze na Ostrvu. Šef struke Mančester junajteda je premijernu godinu na… »
Vesti dana »

Nikolina Sinđelić podnela prijavu, Dačić tvrdi da policija nije kriv
Serbian News Media pre 2 satajoš 28 povezanih

Dačić: Ništa ne krijemo, ako je bilo zloupotrebe prekoračenja ovlašćenja policije sve će do tančina biti ispitano
RTS pre 1 satjoš 35 povezanih

Završen protest ispred Palate pravde u Novom Sadu: Okupljeni tražili puštanje na slobodu uhapšenih, uhapšen poslanik PSG, blokada najavljena i za sutra (foto, video)
Blic pre 16 minutajoš 46 povezanih

Pripreme za sastanak Putina i Zelenskog, bezbednosne garancije i tenzije oko zarobljenika u Ukrajini
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 298 povezanih

"Nikolina svi smo...": Skupovi podrške u Beogradu i Zrenjaninu, večeras – u Nišu (FOTO i VIDEO)
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 43 povezane