Povezane vesti
Erdogan objelodanio dio snimka ubojstva Khashoggija
Slobodna Evropa 14.12.2018
Turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan objelodanio je dio audiosnimka na kojem se čuje navodni ubojica saudijskog novinara Jamala Khashoggija kako govori - "Ja znam dobro sjeći". Erdogan je rekao da se na snimku čuje glas visoko rangiranog vojnog lica… »
Jedan od Khashoggijevih ubica je rekao: 'Znam kako da režem...'
Al Jazeera 14.12.2018
Ta osoba je vojnik i sve se čuje na audio-snimcima, rekao je turski predsjednik iznoseći pojedinosti o ubistvu saudijskog novinara. Na audio-snimku ubistva saudijskog novinara Jamala Khashoggija, koji je Turska podijelila s američkim i evropskim… »
Vesti dana »
Vučić: Država ne planira da se odrekne većinskog vlasništva u Namenskoj, iako ima više ponuda
Beta pre 3 satajoš 30 povezanih
Iran objavio detaljan izveštaj o bombardovanju škole u kojoj je stradalo više od 160 učenika /foto/
Sputnik pre 1 satjoš 39 povezanih
Misterija pregovora Amerike i Irana o kraju rata: Hamneijev ministar ignoriše Trampovog specijalca
Mondo pre 21 minutajoš 28 povezanih
Dekan Akademije umetnosti traži da se obrati u Skupštini Novog Sada zbog oduzimanja prostorija
N1 Info pre 7 satijoš 11 povezanih
Sve o filmu "One Battle After Another" koji je obrisao pod konkurencijom: Osvojio 6 Oskara, niko nije imao šansu!
Mondo pre 9 satijoš 65 povezanih