Povezane vesti
Trump: Pregovori sa Sjevernom Korejom nisu žurni
Slobodna Evropa 14.12.2018
Američki predsjednik Donald Trump izjavio je da pregovori sa Sjevernom Korejom o denuklearizaciji nisu žurni, odgovarajući na tvrdnje u javnosti da su pregovori u zastoju. "Mnogi ljudi me pitaju šta je s našim pregovorima sa Sjevernom Korejom, a ja… »
Tramp umiruje javnost: Pregovori sa Severnom Korejom nisu hitni, sve je u redu!
Kurir 14.12.2018
Američki predsednik, Donald Tramp, izjavio je večeras da pregovori sa Severnom Korejom o denuklearizaciji nisu hitni, odgovarajući na tvrdnje u javnosti da su pregovori u zastoju. "Mnogi ljudi me pitaju šta je s našim pregovorima sa Severnom Korejom, a… »
Tramp: Pregovori sa Severnom Korejom nisu hitni
Novi magazin 14.12.2018
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je večeras da pregovori sa Severnom Korejom o denuklearizaciji nisu hitni, odgovarajući na tvrdnje u javnosti da su pregovori u zastoju. "Mnogi ljudi me pitaju šta je s našim pregovorima sa Severnom Korejom, a ja… »
Vesti dana »
Zbog snega u opštini Ivanjica oko 1.000 potrošača bez struje
Serbian News Media pre 2 satajoš 33 povezane
Vetar pravi smetove visoke preko metar: Kamioni za čišćenje se ne gase a putari rade bez pauze - borba sa snežnom mećavom traje od jutros
RINA pre 1 satjoš 35 povezanih
Reza Pahlavi ponovo u fokusu: Može li izgnani prestolonaslednik da ujedini iransku opoziciju
Nova pre 50 minutajoš 53 povezane
Šta se ovo dešava u Beogradu? Srbija magično preokrenula, ali se muči na startu Evropskog prvenstva
Nova pre 19 minutajoš 40 povezanih
(VIDEO) Pre dva dana potpisao za Fener, na debiju dao gol Galati!
Sport klub pre 2 satajoš 41 povezana