Povezane vesti
Trump: Pregovori sa Sjevernom Korejom nisu žurni
Slobodna Evropa 14.12.2018
Američki predsjednik Donald Trump izjavio je da pregovori sa Sjevernom Korejom o denuklearizaciji nisu žurni, odgovarajući na tvrdnje u javnosti da su pregovori u zastoju. "Mnogi ljudi me pitaju šta je s našim pregovorima sa Sjevernom Korejom, a ja… »
Tramp umiruje javnost: Pregovori sa Severnom Korejom nisu hitni, sve je u redu!
Kurir 14.12.2018
Američki predsednik, Donald Tramp, izjavio je večeras da pregovori sa Severnom Korejom o denuklearizaciji nisu hitni, odgovarajući na tvrdnje u javnosti da su pregovori u zastoju. "Mnogi ljudi me pitaju šta je s našim pregovorima sa Severnom Korejom, a… »
Tramp: Pregovori sa Severnom Korejom nisu hitni
Novi magazin 14.12.2018
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je večeras da pregovori sa Severnom Korejom o denuklearizaciji nisu hitni, odgovarajući na tvrdnje u javnosti da su pregovori u zastoju. "Mnogi ljudi me pitaju šta je s našim pregovorima sa Severnom Korejom, a ja… »
Vesti dana »

Novosadska policija: Jovović uhapšen zbog sumnje za napad na policajca i ometanje tužioca
NIN pre 44 minutajoš 33 povezane

"Nikolina svi smo, uplašeni nismo": Protest u Beogradu u znak podrške studentkinji maltretiranoj u garaži Vlade
N1 Info pre 15 minutajoš 49 povezanih

Protest „Sve smo mi Nikolina“: Građani ispred Vlade se razilaze, u 13 časova ispred SIV-a predaju zahtev za smenu Marka Krička (FOTO, VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 36 povezanih

Uživajte u toplom vremenu, od ovog dana kreće haos Grmljavinski pljuskovi, pad temperature i naoblačenje
Alo pre 19 minutajoš 27 povezanih