Povezane vesti
Predsednik Evropske komisije: Orban širi lažne vesti
Radio 021 15.12.2018
Predsednik Evropske komisije Žan Klod Junker optužio je mađarskog premijera Viktora Orbana da širi dezinformacije. "Vrlo sam jasno stavio do znanja Evropskom savetu da su neki od ovde prisutnih premijera izvor lažnih vesti", rekao je Junker novinarima u… »
Orban protiv Evrope: Junker ga optužuje da širi lažne vesti!
Srbija danas 15.12.2018
Predsednik Evropske komisije Žan-Klod Junker optužio je mađarskog premijera Viktora Orbana da širi dezinformacije. - Vrlo sam jasno stavio do znanja Evropskom savetu da su neki od ovde prisutnih premijera izvor lažnih vesti - rekao je Junker novinarima u… »
Junker: Orban širi lažne vesti
Blic 15.12.2018
Predsednik Evropske komisije Žan Klod Junker optužio je mađarskog premijera Viktora Orbana da širi dezinformacije. - Vrlo sam jasno stavio do znanja Evropskom savetu da su neki od ovde prisutnih premijera izvor lažnih vesti - rekao je Junker novinarima u… »
Vesti dana »
Sednica ili politička predstava: Kako je proteklo hitno zasedanje Odbora za obrazovanje?
N1 Info pre 21 minutajoš 37 povezanih
UŽIVO Američki marinci stigli na Bliski istok; Napad iranskih dronova na Katar
Sputnik pre 1 satjoš 32 povezane
Letnje računanje vremena u Srbiji počinje 29. marta pomeranjem sata za jedan čas unapred
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 41 povezana
Vremenske prilike i otežani uslovi na putevima u Srbiji tokom vikenda 28-29. mart 2026.
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 64 povezane
Srbija na korak do Evropskog prvenstva: Osvojen dragocen bod, odluka protiv Poljaka
Mondo pre 1 satjoš 26 povezanih