Повезане вести

Преокрет Вориорса у Сакраменту, фантастични Јокић за победу Денвера (видео)

Преокрет Вориорса у Сакраменту, фантастични Јокић за победу Денвера (видео)

Спортски журнал 15.12.2018
Српски центар против Оклахоме је „уписао“ 24 поена, 14 скокова и девет асистенција. Кошаркаши Денвера, уз 24 поена Николе Јокића, победили су Оклахому 109:98 у наставку НБА лиге. Српски ас је био близу трипл-дабла јер је имао још… »
Јокић докторски против Оклахоме, Бјелици и Богдановићу измакла победа

Јокић докторски против Оклахоме, Бјелици и Богдановићу измакла победа

Вести онлине 15.12.2018
Кошаркаши Денвера остварили су 19. победу у сезони НБА пошто су пред својим навијачима победили Оклахому са 109:98. Била је то још једна утакмица у којој је изузетну игру приказао Никола Јокић, којем је асистенција недостајала за… »
Јокић: Волим да "храним" саиграче лоптама

Јокић: Волим да "храним" саиграче лоптама

Н1 Инфо 15.12.2018
Кошаркаш Денвер Нагетса Никола Јокић рекао је после победе над Оклахомом 109:98 да је задовољан игром читавог тима, као и да га саиграчи мотивишу да игра све боље. За 36 минута колико је провео на паркету, постигао је 24 поена… »
Богдан: Промашио сам "своје" шутеве, крив сам за пораз

Богдан: Промашио сам "своје" шутеве, крив сам за пораз

Н1 Инфо 15.12.2018
Српски кошаркаш Богдан Богдановић рекао је после пораза Сакрамента од Голден Стејт Вориорса 130:125 да није задовољан личним учинком, као и да је главни кривац за пораз од НБА шампиона. Он је за 34 минута на паркету убацио 12… »
Денвер сјајан без тројице стартера, Јокић пуца са дистанце, уништава под кошем, на крају фрка са Вестбруком (видео)

Денвер сјајан без тројице стартера, Јокић пуца са дистанце, уништава под кошем, на крају фрка са Вестбруком (видео)

Моззарт спорт 15.12.2018
Тим из Колорада тукао Оклахому и учврстио се на првом месту табеле Западне конференције. У Колораду нема зиме за Денвер. После два везана пораза у гостима, Нагетси су још једном показали колико им прија домаћи терен и једној од… »
НБА: Одлична партија Јокића и нови дабл-дабл, Бјелица добар у поразу – Богдан нерасположен

НБА: Одлична партија Јокића и нови дабл-дабл, Бјелица добар у поразу – Богдан нерасположен

Хот спорт 15.12.2018
Денвер Нагетси дошли су до нове победе у најјачој лиги на свету. Они су савладали Оклахому резултатом 109:98 и тако након два пораза у гостима, на домаћем терерну су стигли до тријумфа. Нагетси и након овог кола остају на првом… »
Маестрални Јокић на граници трипл-дабла против Оклахоме

Маестрални Јокић на граници трипл-дабла против Оклахоме

Н1 Инфо 15.12.2018
Кошаркаши Денвер Нагетса победили су на свом паркету Оклахома Сити Тандер резултатом 109:98, уз сјајну партију српског центра Николе Јокића. Екипа из Колорада је тријумфом против Оклахоме дошла до 19. победе у сезони и задржала… »

Вести дана »