Povezane vesti

Preokret Voriorsa u Sakramentu, fantastični Jokić za pobedu Denvera (video)

Preokret Voriorsa u Sakramentu, fantastični Jokić za pobedu Denvera (video)

Sportski žurnal 15.12.2018
Srpski centar protiv Oklahome je „upisao“ 24 poena, 14 skokova i devet asistencija. Košarkaši Denvera, uz 24 poena Nikole Jokića, pobedili su Oklahomu 109:98 u nastavku NBA lige. Srpski as je bio blizu tripl-dabla jer je imao još 14 skokova i… »
Bogdan: Promašio sam "svoje" šuteve, kriv sam za poraz

Bogdan: Promašio sam "svoje" šuteve, kriv sam za poraz

N1 Info 15.12.2018
Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović rekao je posle poraza Sakramenta od Golden Stejt Voriorsa 130:125 da nije zadovoljan ličnim učinkom, kao i da je glavni krivac za poraz od NBA šampiona. On je za 34 minuta na parketu ubacio 12 poena, uz šut 4-13 iz… »
Jokić: Volim da "hranim" saigrače loptama

Jokić: Volim da "hranim" saigrače loptama

N1 Info 15.12.2018
Košarkaš Denver Nagetsa Nikola Jokić rekao je posle pobede nad Oklahomom 109:98 da je zadovoljan igrom čitavog tima, kao i da ga saigrači motivišu da igra sve bolje. Za 36 minuta koliko je proveo na parketu, postigao je 24 poena, uz šut 8-16 iz… »
Jokić doktorski protiv Oklahome, Bjelici i Bogdanoviću izmakla pobeda

Jokić doktorski protiv Oklahome, Bjelici i Bogdanoviću izmakla pobeda

Vesti online 15.12.2018
Košarkaši Denvera ostvarili su 19. pobedu u sezoni NBA pošto su pred svojim navijačima pobedili Oklahomu sa 109:98. Bila je to još jedna utakmica u kojoj je izuzetnu igru prikazao Nikola Jokić, kojem je asistencija nedostajala za novi tripl-dabl… »
Denver sjajan bez trojice startera, Jokić puca sa distance, uništava pod košem, na kraju frka sa Vestbrukom (video)

Denver sjajan bez trojice startera, Jokić puca sa distance, uništava pod košem, na kraju frka sa Vestbrukom (video)

Mozzart sport 15.12.2018
Tim iz Kolorada tukao Oklahomu i učvrstio se na prvom mestu tabele Zapadne konferencije. U Koloradu nema zime za Denver. Posle dva vezana poraza u gostima, Nagetsi su još jednom pokazali koliko im prija domaći teren i jednoj od poslastica sinoćnjeg… »
NBA: Odlična partija Jokića i novi dabl-dabl, Bjelica dobar u porazu – Bogdan neraspoložen

NBA: Odlična partija Jokića i novi dabl-dabl, Bjelica dobar u porazu – Bogdan neraspoložen

Hot sport 15.12.2018
Denver Nagetsi došli su do nove pobede u najjačoj ligi na svetu. Oni su savladali Oklahomu rezultatom 109:98 i tako nakon dva poraza u gostima, na domaćem terernu su stigli do trijumfa. Nagetsi i nakon ovog kola ostaju na prvom mestu Zapadne… »
Maestralni Jokić na granici tripl-dabla protiv Oklahome

Maestralni Jokić na granici tripl-dabla protiv Oklahome

N1 Info 15.12.2018
Košarkaši Denver Nagetsa pobedili su na svom parketu Oklahoma Siti Tander rezultatom 109:98, uz sjajnu partiju srpskog centra Nikole Jokića. Ekipa iz Kolorada je trijumfom protiv Oklahome došla do 19. pobede u sezoni i zadržala prvo mesto na tabeli… »

Vesti dana »