Повезане вести

Калашњиков грми у препуној Арени, Брега направио лом у Београду: Ређао је хитове, атмосфера никад врелија, а када су се…

Калашњиков грми у препуној Арени, Брега направио лом у Београду: Ређао је хитове, атмосфера никад врелија, а када су се…

Курир 15.12.2018
На самом почетку спектакуларног концерту Штарк Арени, Горан Бреговић се обратио публици речима: "Пре него што почнемо, нешто озбиљно, свирамо још оваквих пар песама. Хајмо!" Брега је пред више од 15.000 људи свирао и певао… »
Арена се орила када се горан Бреговић појавио на сцени: 15.000 људи певало на сав глас у Арени, а када је засвирао ово почела…

Арена се орила када се горан Бреговић појавио на сцени: 15.000 људи певало на сав глас у Арени, а када је засвирао ово почела…

Курир 15.12.2018
Горан Бреговић подигао је публику на ноге спектаклом у Штарк Арени, где се, како сам каже, осилио да направи концерт. 1 / 12 Фото: Соња Спасић Преко 15.000 људи уживало је у музици са албума "Три писма из Сарајева", а нумера… »
Брега ангажовао 98 музичара за концерт у Београду: Осилио сам се на овај подухват! Ноћ ће бити за памћење! (курир ТВ)

Брега ангажовао 98 музичара за концерт у Београду: Осилио сам се на овај подухват! Ноћ ће бити за памћење! (курир ТВ)

Курир 15.12.2018
Горан Бреговић вечерас ће одржати концерт у Штарк арени са симфонијским оркестром РТС, под диригентском палицом Бојана Суђића. Све је спремно за спектакл и ноћ за памћење. Више од 15.000 људи из свих крајева земље дошло је да… »
Све је спремно за највећи брегин концерт: Арена ће вечерас горети уз спектакл какав Београд још није видео! (курир ТВ)

Све је спремно за највећи брегин концерт: Арена ће вечерас горети уз спектакл какав Београд још није видео! (курир ТВ)

Курир 15.12.2018
Горан Бреговић ноћас ће у Штарк Арени од 20х одсвирати свој највећи концерт. Према очекивањима, спектакл ће бити организован пред 15.000 људи. Овакав догађај ретко се виђа у свету, биће то ноћ за памћење какву Београд још није… »
Спекатакл у Арени, Бреговићева „Три писма из Сарајева“ вечерас пред Београђанима

Спекатакл у Арени, Бреговићева „Три писма из Сарајева“ вечерас пред Београђанима

РТС 15.12.2018
Горан Бреговић и његов оркестар, као и мушки хор и симфонијски оркестар РТС-а, уз диригента Бојана Суђића, у Штарк арени одржали су генералну пробу пред вечерашњи концерт. Карте су распродате, и очекује се 15.000 људи. Концерт… »

Вести дана »