Povezane vesti
Ekipe "Parking servisa" čiste sneg na parkiralištima
Moj Novi Sad 16.12.2018
U okviru zajedničke akcije Zimske službe grada Novog Sada i drugih komunalnih preduzeća, JKP "Parking servis" se od prvih snežnih padavina nalazi na terenu koristeći sve raspoložive resurse. Zimska služba je angažovana 24 sata, pa su i tokom jutra ekipe… »
Novi Sad: Zimske službe angažovane 24 sata
RTV 16.12.2018
NOVI SAD - U okviru zajedničke akcije Zimske službe grada Novog Sada i drugih komunalnih preduzeća, JKP "Parking servis" se od prvih snežnih padavina nalazi na terenu koristeći sve raspoložive resurse. Snežni pokrivač uklanja oko 100 radnika i kompletna… »
Čiste se parkinzi od snega kod Instituta, bolnica...
Dnevnik 16.12.2018
Zimske službe grada Novog Sada i drugih komunalnih preduzeća, JKP „Parking servis“ se od prvih snežnih padavina nalazi na terenu i koristi sve raspoložive resurse. Snežni pokrivač uklanja oko 100 radnika i kompletna mehanizacija Parking servisa. Zimska… »
Vesti dana »
"Moj sin je bio među ugroženima, 16. marta sam podneo krivičnu prijavu": Advokat Terzić tvrdi da 15. marta nije bilo simulacije i da tužilaštvo zastrašuje građane
Nova pre 2 satajoš 42 povezane
Bajatović: Srbija produžila gasni aranžman sa Rusijom, uskoro i novi dogovor do Nove godine
Insajder pre 5 satijoš 26 povezanih
Budući brucoši pred važnim izazovom! Prijemni ispiti na Univerzitetu u Novom Sadu počinju sutra, evo kompletnog rasporeda na svim fakultetima
Dnevnik pre 4 satijoš 35 povezanih
RERI: U Srbiji 2025. 104 dana sa više čestica PM2,5 od dozvoljenog
N1 Info pre 7 satijoš 11 povezanih
Uživo: Kriza na Bliskom istoku Tramp: Iran pravi veoma velike ustupke, videćemo šta će se dogoditi
Euronews pre 40 minutajoš 32 povezane