Povezane vesti
Branka Nevistić snimljena sa metlom u rukama: Moje drvo se naginjati neće! Voditeljka zasukala rukave i latila se posla…
Kurir 16.12.2018
Branka Nevistić snimljena je u nesvakidašnjem izdanju, kako sa metlom u rukama čisti sneg sa drveća. Ona se zimski obukla, i pripremljena za posao uskočila u sneg, pa zatresla sneg sa drveta. Sneg je zavejao celu Srbiju, a voditeljka je dala primer… »
Sa metlom u rukama čisti sneg: Jedna od najlepših srpkih voditeljki snimljena u nesvakidašnjem izdanju (video)
Blic 16.12.2018
Ovih dana sneg je zavejao celu Srbiju, a sa belim pokrivačem bori se i voditeljka Branka Nevistić koja je uzela metlu u šake kako bi raščistila veliku količinu snega. Branka važi za jednu od najstilizovanijih žena u Srbiji, koja je uvek elegantna… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Građani Valjeva izglasali zabranu ulaska vlasniku Informera u taj grad: Na zboru u Kragujevcu zahtev da se pomogne prosvetarima
Nova pre 1 satjoš 53 povezane

Bruka u Beloj kući: Zvaničnici u grupnom ćaskanju planirali napad na Jemen, a sve slučajno video novinar
BBC News pre 4 satijoš 34 povezane

Još tri žene žrtve u požaru u staračkom domu u Beogradu: Broj mrtvih sada 11
Južne vesti pre 8 satijoš 23 povezane

Vučić o onima koji su se žalili sudu na posledice zvučnog topa: "Ne znam da li su im rekli da je to bio "Vortex", koji mi nikada nismo imali"
Blic pre 1 satjoš 33 povezane

"Stiglo mi je pismo od nepoznate žene, kaže da je Danka tamo viđena..." Otac optuženog za ubistvo šokira
Telegraf pre 1 satjoš 32 povezane