Povezane vesti
Ambasador SAD na Kosovu: Pozdravljam Rezoluciju o dijalogu
N1 Info 16.12.2018
Američki ambasador na Kosovu Filip Kosnet pozdravio je Rezoluciju o dijalogu sa Srbijom, koju je u subotu usvojila Skupština Kosova. U objavi na Tviteru, američki ambasador je napisao da će SAD biti uključene u dijalog koji vode Srbija i Kosovo, uz… »
Američki ambasador pozdravio rezoluciju Prištine o dijalogu: Baš ste kreativni!
Sputnik 16.12.2018
Američki ambasador u Prištini Filip Kosnet ja na svom nalogu na Tviteru pozdravio rezoluciju o nastavku dijaloga sa Beogradom koju je usvojila kosovska skupština. „Pozdravljam glasanje u subotu u skupštini u vezi sa dijalogom. Ohrabren sam što vidim… »
Kosnet pozdravio Rezoluciju o nastavku dijaloga sa Beogradom
RTS 16.12.2018
Američki ambasador u Prištini Filip Kosnet putem "Tvitera" pozdravio je Rezoluciju o nastavku dijaloga sa Beogradom koju je usvojila kosovska skupština. "Pozdravljam glasanje u subotu u skupštini u vezi sa dijalogom. Ohrabren sam što vidim političko… »
Vesti dana »

Protesti u Beogradu proširili se i na druge gradove: Demonstranti prosuli farbu ispred Palate pravde, Užičani na pola sata blokirali magistralu (foto,video)
Blic pre 35 minutajoš 53 povezane

Francuska vlada pala nakon glasanja o nepoverenju premijeru Bajruu
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 49 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju: Toplo vreme sa lokalnim pljuskovima i kratkotrajnom kišom, nevreme u Banatu, Beogradu i jugozapadu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 37 povezanih

Kos: Izjave predsednika Vučića i predsednice parlamenta Brnabić protiv EU neće poboljšati reputaciju Beograda
RTS pre 2 satajoš 24 povezane