Povezane vesti
Ambasador SAD na Kosovu: Pozdravljam Rezoluciju o dijalogu
N1 Info 16.12.2018
Američki ambasador na Kosovu Filip Kosnet pozdravio je Rezoluciju o dijalogu sa Srbijom, koju je u subotu usvojila Skupština Kosova. U objavi na Tviteru, američki ambasador je napisao da će SAD biti uključene u dijalog koji vode Srbija i Kosovo, uz… »
Američki ambasador pozdravio rezoluciju Prištine o dijalogu: Baš ste kreativni!
Sputnik 16.12.2018
Američki ambasador u Prištini Filip Kosnet ja na svom nalogu na Tviteru pozdravio rezoluciju o nastavku dijaloga sa Beogradom koju je usvojila kosovska skupština. „Pozdravljam glasanje u subotu u skupštini u vezi sa dijalogom. Ohrabren sam što… »
Kosnet pozdravio Rezoluciju o nastavku dijaloga sa Beogradom
RTS 16.12.2018
Američki ambasador u Prištini Filip Kosnet putem "Tvitera" pozdravio je Rezoluciju o nastavku dijaloga sa Beogradom koju je usvojila kosovska skupština. "Pozdravljam glasanje u subotu u skupštini u vezi sa dijalogom. Ohrabren sam što vidim političko… »
Vesti dana »

Lideri EU o američkom planu za primirje u Ukrajini: Lopta je sada u ruskom dvorištu
Danas pre 7 satijoš 6 povezanih

Poslanici Skupštine Srbije završili rad, sutra rasprava o više finasijskih zakona
Danas pre 11 satijoš 2 povezane

Sagovornici Danasa o povređenom policajcu: Obmanjivanje javnosti, stvaranje panike i izazivanje nasilja
Danas pre 7 satijoš 1 povezana