Povezane vesti
Ma, kakva "Zlatna lopta" - Mesi je najbolji fudbaler sveta, evo šta kažu brojke!
Sportske.net 17.12.2018
Još jedna neverovatna sezona fudbalera Barselone u najavi. Barselona je sinoć veoma ubedljivo slavila protiv Levantea, u Valensiji je bilo čak 5:0, a arhitekta pobede bio je Leo Mesi. Sjajni Argentinac je postigao het-trik, upisao dve asistencije i tako… »
Bez konkurencije
Mozzart sport 17.12.2018
Niko ni u Evropi ni u Primeri ne može da parira Lionelu Mesiju. Novi vikend u Primeri doneo je novu napadačku ekspoloziju Lionela Mesija. Argentinski čarobnjak učestvovao je sinoć u svih pet golova Barselone u pobedi protiv Levantea od 5:0. Činjenica -… »
Valverde očaran: Ne znam kako bih opisao Mesija...
N1 Info 17.12.2018
Trener Barselone Ernesto Valverde bio je prezadovoljan posle trijumfa na gostovanju Levanteu (5:0) u 16. kolu španske La Lige. "Veoma sam srećan. Prošle sezone smo ovde primili pet golova i doživeli smo prvi poraz, a to nije bilo tako davno (u maju… »
Vesti dana »
Vučić posle razgovora sa Bin Zajedom: Već znam ko će biti partner NIS-a
RTS pre 25 minutajoš 37 povezanih
Sudije pozvale Skupštinu da odustane od razmatranja izmena pravosudnih zakona po hitnom postupku
Beta pre 55 minutajoš 53 povezane
"Dotakli smo dno" Đorđe David zgrožen zbog napada blokadera na Anu Bekutu: Ovo je sramota
Kurir pre 15 minutajoš 42 povezane