Povezane vesti
Dodik: Da li smo Saliven i ja bili na istom sastanku!?
Sputnik 18.12.2018
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da na sastanku sa zamenikom američkog državnog sekretara Džonom Salivenom u Sarajevu uopšte nije bilo reči o bilo kakvoj secesiji ili uspostavljanju trećeg entiteta. "Prilikom današnjeg razgovara… »
Dodik: Da li smo Saliven i ja bili na istom sastanku
RTS 18.12.2018
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik kaže da na sastanku sa zamenikom američkog državnog sekretara Džonom Salivenom u Sarajevu uopšte nije bilo reči o bilo kakvoj secesiji ili uspostavljanju trećeg entiteta. "Prilikom današnjeg razgovara… »
Dodik: Da li smo Saliven i ja bili na istom sastanku?
Vesti online 18.12.2018
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da na sastanku sa zamenikom američkog državnog sekretara Džonom Salivenom u Sarajevu uopšte nije bilo reči o bilo kakvoj secesiji ili uspostavljanju trećeg entiteta. - Prilikom današnjeg razgovara… »
Dodik posle susreta sa američkim zvaničnikom: Da li smo Saliven i ja bili na istom sastanku?!
Kurir 18.12.2018
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da na sastanku sa zamenikom američkog državnog sekretara Džonom Salivenom u Sarajevu uopšte nije bilo reči o bilo kakvoj secesiji ili uspostavljanju trećeg entiteta. "Prilikom današnjeg razgovara… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Drugi dan Skupštine: Opozicija tvrdi da je Zakon o legalizaciji način vlasti da pomogne svojim tajkunima, Brnabić „u elementu“, Jovanov priča u ime „blokadera“
Nova pre 21 minutajoš 50 povezanih

Član uprave JANAF-a: Ne verujem da jedna zemlja dugoročno može da ostane bez rafinerije
Danas pre 1 satjoš 52 povezane

Pušten redovan putnički saobraćaj na brzoj pruzi Beograd -Subotica! Pejičić: Uskoro i do Budimpešte
Blic pre 3 satajoš 35 povezanih

Kokoškov pred Partizan: Znamo šta nas čeka, fokusirani smo na sebe...
Kurir pre 1 satjoš 46 povezanih