Povezane vesti
Dodik: Da li smo Saliven i ja bili na istom sastanku!?
Sputnik 18.12.2018
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da na sastanku sa zamenikom američkog državnog sekretara Džonom Salivenom u Sarajevu uopšte nije bilo reči o bilo kakvoj secesiji ili uspostavljanju trećeg entiteta. "Prilikom današnjeg razgovara… »
Dodik: Da li smo Saliven i ja bili na istom sastanku
RTS 18.12.2018
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik kaže da na sastanku sa zamenikom američkog državnog sekretara Džonom Salivenom u Sarajevu uopšte nije bilo reči o bilo kakvoj secesiji ili uspostavljanju trećeg entiteta. "Prilikom današnjeg razgovara… »
Dodik: Da li smo Saliven i ja bili na istom sastanku?
Vesti online 18.12.2018
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da na sastanku sa zamenikom američkog državnog sekretara Džonom Salivenom u Sarajevu uopšte nije bilo reči o bilo kakvoj secesiji ili uspostavljanju trećeg entiteta. - Prilikom današnjeg razgovara… »
Dodik posle susreta sa američkim zvaničnikom: Da li smo Saliven i ja bili na istom sastanku?!
Kurir 18.12.2018
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da na sastanku sa zamenikom američkog državnog sekretara Džonom Salivenom u Sarajevu uopšte nije bilo reči o bilo kakvoj secesiji ili uspostavljanju trećeg entiteta. "Prilikom današnjeg razgovara… »
Vesti dana »
Usvojeni Mrdićevi zakoni, EU upozorava: Srbija ide korak unazad
Luftika pre 51 minutajoš 57 povezanih
Programeri na drugom mestu po zaradama Naftaši lideri keša evo koliko zarade mesečno i ko ima najnižu platu
Dnevnik pre 26 minutajoš 28 povezanih
U Čačku u četvrtak 15 stepeni, do kada će trajati “prolećne“ temperature usred zime
Morava info pre 11 minutajoš 30 povezanih
Rekordne nagrade na Australijan openu, evo koliko Đoković može još da zaradi
Bloomberg Adria pre 55 minutajoš 28 povezanih