Povezane vesti
Dodik: Da li smo Saliven i ja bili na istom sastanku!?
Sputnik 18.12.2018
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da na sastanku sa zamenikom američkog državnog sekretara Džonom Salivenom u Sarajevu uopšte nije bilo reči o bilo kakvoj secesiji ili uspostavljanju trećeg entiteta. "Prilikom današnjeg… »
Dodik: Da li smo Saliven i ja bili na istom sastanku
RTS 18.12.2018
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik kaže da na sastanku sa zamenikom američkog državnog sekretara Džonom Salivenom u Sarajevu uopšte nije bilo reči o bilo kakvoj secesiji ili uspostavljanju trećeg entiteta. "Prilikom današnjeg… »
Dodik: Da li smo Saliven i ja bili na istom sastanku?
Vesti online 18.12.2018
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da na sastanku sa zamenikom američkog državnog sekretara Džonom Salivenom u Sarajevu uopšte nije bilo reči o bilo kakvoj secesiji ili uspostavljanju trećeg entiteta. - Prilikom današnjeg… »
Dodik posle susreta sa američkim zvaničnikom: Da li smo Saliven i ja bili na istom sastanku?!
Kurir 18.12.2018
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da na sastanku sa zamenikom američkog državnog sekretara Džonom Salivenom u Sarajevu uopšte nije bilo reči o bilo kakvoj secesiji ili uspostavljanju trećeg entiteta. "Prilikom današnjeg… »
Vesti dana »

Rudnik litijuma u Srbiji je 'strateški projekat' EU, kažu iz Brisela
BBC News pre 12 minutajoš 32 povezane

Oglasio se Prekršajni sud u Novom Sadu o incidentima na koncertu Beogradskog sindikata u Futogu
Nova pre 1 satjoš 17 povezanih

Sejdinović: Rejting vlasti “u slobodnom padu”, nema povratka nazad
Novi magazin pre 2 satajoš 16 povezanih

Oko 20.000 ljudi evakuisano u Kelnu zbog bombi iz Drugog svetskog rata
BBC News pre 2 satajoš 17 povezanih