Povezane vesti

Dodik: Da li smo Saliven i ja bili na istom sastanku!?

Dodik: Da li smo Saliven i ja bili na istom sastanku!?

Sputnik 18.12.2018
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da na sastanku sa zamenikom američkog državnog sekretara Džonom Salivenom u Sarajevu uopšte nije bilo reči o bilo kakvoj secesiji ili uspostavljanju trećeg entiteta. "Prilikom današnjeg… »
Dodik: Da li smo Saliven i ja bili na istom sastanku

Dodik: Da li smo Saliven i ja bili na istom sastanku

RTS 18.12.2018
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik kaže da na sastanku sa zamenikom američkog državnog sekretara Džonom Salivenom u Sarajevu uopšte nije bilo reči o bilo kakvoj secesiji ili uspostavljanju trećeg entiteta. "Prilikom današnjeg… »
Dodik: Da li smo Saliven i ja bili na istom sastanku?

Dodik: Da li smo Saliven i ja bili na istom sastanku?

Vesti online 18.12.2018
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da na sastanku sa zamenikom američkog državnog sekretara Džonom Salivenom u Sarajevu uopšte nije bilo reči o bilo kakvoj secesiji ili uspostavljanju trećeg entiteta. - Prilikom današnjeg… »
Dodik posle susreta sa američkim zvaničnikom: Da li smo Saliven i ja bili na istom sastanku?!

Dodik posle susreta sa američkim zvaničnikom: Da li smo Saliven i ja bili na istom sastanku?!

Kurir 18.12.2018
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da na sastanku sa zamenikom američkog državnog sekretara Džonom Salivenom u Sarajevu uopšte nije bilo reči o bilo kakvoj secesiji ili uspostavljanju trećeg entiteta. "Prilikom današnjeg… »

Vesti dana »