Повезане вести

Додик: Да ли смо Саливен и ја били на истом састанку!?

Додик: Да ли смо Саливен и ја били на истом састанку!?

Спутник 18.12.2018
Председавајући Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да на састанку са замеником америчког државног секретара Џоном Саливеном у Сарајеву уопште није било речи о било каквој сецесији или успостављању трећег ентитета… »
Додик: Да ли смо Саливен и ја били на истом састанку

Додик: Да ли смо Саливен и ја били на истом састанку

РТС 18.12.2018
Председавајући Председништва БиХ Милорад Додик каже да на састанку са замеником америчког државног секретара Џоном Саливеном у Сарајеву уопште није било речи о било каквој сецесији или успостављању трећег ентитета. "Приликом… »
Додик: Да ли смо Саливен и ја били на истом састанку?

Додик: Да ли смо Саливен и ја били на истом састанку?

Вести онлине 18.12.2018
Председавајући Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да на састанку са замеником америчког државног секретара Џоном Саливеном у Сарајеву уопште није било речи о било каквој сецесији или успостављању трећег ентитета. -… »
Додик после сусрета са америчким званичником: Да ли смо Саливен и ја били на истом састанку?!

Додик после сусрета са америчким званичником: Да ли смо Саливен и ја били на истом састанку?!

Курир 18.12.2018
Председавајући Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је да на састанку са замеником америчког државног секретара Џоном Саливеном у Сарајеву уопште није било речи о било каквој сецесији или успостављању трећег ентитета… »

Вести дана »