Povezane vesti
Dodik: Da li smo Saliven i ja bili na istom sastanku!?
Sputnik 18.12.2018
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da na sastanku sa zamenikom američkog državnog sekretara Džonom Salivenom u Sarajevu uopšte nije bilo reči o bilo kakvoj secesiji ili uspostavljanju trećeg entiteta. "Prilikom današnjeg… »
Dodik: Da li smo Saliven i ja bili na istom sastanku
RTS 18.12.2018
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik kaže da na sastanku sa zamenikom američkog državnog sekretara Džonom Salivenom u Sarajevu uopšte nije bilo reči o bilo kakvoj secesiji ili uspostavljanju trećeg entiteta. "Prilikom današnjeg… »
Dodik: Da li smo Saliven i ja bili na istom sastanku?
Vesti online 18.12.2018
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da na sastanku sa zamenikom američkog državnog sekretara Džonom Salivenom u Sarajevu uopšte nije bilo reči o bilo kakvoj secesiji ili uspostavljanju trećeg entiteta. - Prilikom današnjeg… »
Dodik posle susreta sa američkim zvaničnikom: Da li smo Saliven i ja bili na istom sastanku?!
Kurir 18.12.2018
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da na sastanku sa zamenikom američkog državnog sekretara Džonom Salivenom u Sarajevu uopšte nije bilo reči o bilo kakvoj secesiji ili uspostavljanju trećeg entiteta. "Prilikom današnjeg… »
Vesti dana »
"Jokiću, zašto to ne nosiš na sebi stalno?": Nikola dao urnebesan odgovor pred kamerama, spomenuo i sudije
Mondo pre 1 satjoš 18 povezanih
Već imamo dve senzacije u danu i jedan sulud podatak: Kecmanović igra jedan od mečeva karijere, Siner na ispitu protiv Amerikanca
Nova pre 35 minutajoš 11 povezanih
"Rekla mi je da ništa nisu jeli, nisu ni vode imali": Izrael i Hamas su na korak od primirja, dve majke iz Srbije još uvek čekaju svoju decu: Lidiju je ćerka pitala samo jednu stvar
Blic pre 2 satajoš 8 povezanih
Održan protest studenata i građana ispred RTS-a: Uživo uključenje u Dnevnik i „sendvič“ za Bujoševića (VIDEO, FOTO)
Danas pre 9 satijoš 6 povezanih
TikTok saopštio da će biti primoran da sutra obustavi aktivnosti u SAD
Euronews pre 41 minutajoš 6 povezanih