Povezane vesti
Mene mrze, ali mi se i dive: Todorović se vratio u rijaliti, a zadrugari izglasali novog vođu! (video)
Press 18.12.2018
Vladimir Todorović je po odluci Velikog šefa vraćen u rijaliti, pa su ostali rijaliti učesnici sami birali narednog vođu. Jovanu Tomić Matoru zamenio je Lepi Mića, koji je drugi put po redu vođa u novoj sezone "Zadruge". "Po većini vaših glasova pobedio… »
Ovo niko nije očekivao: Vođa je napravio potpunu pometnju u "Zadruzi" najnovijim izborom
Blic 18.12.2018
S obzirom na to da ove nedelje niko nije izbačen, tačnije da je Vladimir vraćen u rijaliti odlukom Velikog šefa, zadrugari su sami birali ovonedeljnog vođu, a to je Lepi Mića. On je, kako to obično biva, birao svoje potrček, kao i omiljenu osobu. - Ja ću… »
Lepi Mića izabrao potrčke, najavio paklenu nedelju! Zaprepastio: Hoće da ih smuva po svaku cenu! (video)
Kurir 18.12.2018
Lepi Mića po peti put od početka rijalitija proglašen je za vođu zadrugara, a kako to i dolikuje, pred svima izabrao je dva potrčka i jednu omiljenu osobu po kojima će ova nedleja u Imaginarijumu i te kako biti upamćena. "Bane je zaslužio da svoju vezu… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Toplotni talas traje do utorka, stižu pljuskovi
Naslovi.ai pre 1 satjoš 30 povezanih
BLOG UŽIVO Velika kolona građana u Valjevu krenula u protestnu šetnju: Stigao i rektor Đokić, počela privođenja
Nova pre 21 minutajoš 39 povezanih
Đedović Handanović najavila završetak gasne elektrane kod Niša do 2030. godine
Newsmax Balkans pre 46 minutajoš 15 povezanih
Razorni šumski požari pogodili primorska područja u Hrvatskoj i Grčkoj
Naslovi.ai pre 52 minutajoš 144 povezane
Mali o minimalcu: Predlog je da se poveća sa 550 na 600 evra, cilj je 650 do ovog roka
Mondo pre 5 satijoš 18 povezanih