Повезане вести
Мене мрзе, али ми се и диве: Тодоровић се вратио у ријалити, а задругари изгласали новог вођу! (видео)
Пресс 18.12.2018
Владимир Тодоровић је по одлуци Великог шефа враћен у ријалити, па су остали ријалити учесници сами бирали наредног вођу. Јовану Томић Матору заменио је Лепи Мића, који је други пут по реду вођа у новој сезоне "Задруге". "По… »
Ово нико није очекивао: Вођа је направио потпуну пометњу у "Задрузи" најновијим избором
Блиц 18.12.2018
С обзиром на то да ове недеље нико није избачен, тачније да је Владимир враћен у ријалити одлуком Великог шефа, задругари су сами бирали овонедељног вођу, а то је Лепи Мића. Он је, како то обично бива, бирао своје потрчек, као… »
Лепи Мића изабрао потрчке, најавио паклену недељу! Запрепастио: Хоће да их смува по сваку цену! (видео)
Курир 18.12.2018
Лепи Мића по пети пут од почетка ријалитија проглашен је за вођу задругара, а како то и доликује, пред свима изабрао је два потрчка и једну омиљену особу по којима ће ова недлеја у Имагинаријуму и те како бити упамћена. "Бане је… »
Вести дана »
БЛОГ УЖИВО Студенти обишли круг и вратили се до Правног факултета са снажном поруком: „Стојимо сви заједно до испуњења студентских захтева јер правници и даље хоће правду“
Нова пре 11 минутајош 26 повезаних
Зеленски: Спреман сам да променим закон за организовање избора у Украјини
Спутник пре 1 сатјош 40 повезаних
Од јуче за легализацију пријављено више од 45.000 објеката
Вести онлине пре 57 минутајош 55 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 6 сатијош 32 повезане