Povezane vesti

Mene mrze, ali mi se i dive: Todorović se vratio u rijaliti, a zadrugari izglasali novog vođu! (video)

Mene mrze, ali mi se i dive: Todorović se vratio u rijaliti, a zadrugari izglasali novog vođu! (video)

Press 18.12.2018
Vladimir Todorović je po odluci Velikog šefa vraćen u rijaliti, pa su ostali rijaliti učesnici sami birali narednog vođu. Jovanu Tomić Matoru zamenio je Lepi Mića, koji je drugi put po redu vođa u novoj sezone "Zadruge". "Po većini vaših glasova… »
Ovo niko nije očekivao: Vođa je napravio potpunu pometnju u "Zadruzi" najnovijim izborom

Ovo niko nije očekivao: Vođa je napravio potpunu pometnju u "Zadruzi" najnovijim izborom

Blic 18.12.2018
S obzirom na to da ove nedelje niko nije izbačen, tačnije da je Vladimir vraćen u rijaliti odlukom Velikog šefa, zadrugari su sami birali ovonedeljnog vođu, a to je Lepi Mića. On je, kako to obično biva, birao svoje potrček, kao i omiljenu osobu… »
Lepi Mića izabrao potrčke, najavio paklenu nedelju! Zaprepastio: Hoće da ih smuva po svaku cenu! (video)

Lepi Mića izabrao potrčke, najavio paklenu nedelju! Zaprepastio: Hoće da ih smuva po svaku cenu! (video)

Kurir 18.12.2018
Lepi Mića po peti put od početka rijalitija proglašen je za vođu zadrugara, a kako to i dolikuje, pred svima izabrao je dva potrčka i jednu omiljenu osobu po kojima će ova nedleja u Imaginarijumu i te kako biti upamćena. "Bane je zaslužio da svoju… »

Vesti dana »