Povezane vesti
Dačić: Priština ne može da uđe ni u jednu organizaciju bez dogovora sa Beogradom
Novi magazin 18.12.2018
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić ocenio je danas da Priština ne može da uđe ni u jednu međunarodnu organizaciju, nezavisno od toga ko stoji iza nje, dok ne postigne dogovor sa Beogradom. Gostujući na Radio-televiziji Vojvodine, Dačić je kazao da… »
Dačić: Zemlje se same javljaju da povuku priznanje nezavisnosti Kosova
N1 Info 18.12.2018
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić ocenio je da Priština ne može da uđe ni u jednu međunarodnu organizaciju, nezavisno od toga ko stoji iza nje, dok ne postigne dogovor sa Beogradom. Gostujući na Radio-televiziji Vojvodine, Dačić je kazao da Priština… »
Vesti dana »
Dekan Sinani: UKP bi na Filozofski trebalo da dođe po jedan dokument
N1 Info pre 3 minutajoš 11 povezanih
“Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti”: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Nova pre 2 satajoš 5 povezanih
Kilometarske kolone na granici Kamioni zaglavljeni na izlazu iz zemlje, na Batrovcima se čeka i do šest sati
Dnevnik pre 2 satajoš 34 povezane
Svemirska osmica, efekat praćke i tamna strana Meseca – koji su naredni koraci misije „Artemis 2“
RTS pre 44 minutajoš 45 povezanih
Tramp noćas proglašava kraj rata sa Iranom?! Prebaciće krivicu i optužiti NATO, zapretio i šokantnim postupkom koji može da promeni sve
Blic pre 34 minutajoš 38 povezanih