Povezane vesti

Krasić otkrio, Partizan mu nudio PET puta više! Gde nastavlja karijeru?

Krasić otkrio, Partizan mu nudio PET puta više! Gde nastavlja karijeru?

Sportske.net 18.12.2018
Miloš Krasić nema neku želju da se vrati u Srbiju o čemu je govorio i prethodnih meseci. Miloš Krasić je ponovo slobodan igrač, trener Lehije iz Gdanjska ga je prebacio u rezerve, a vrlo brzo je došlo i do raskida saradnje. Šta je naredno za… »
Kako je precrtan Miloš Krasić: Partizan mi nudio pet puta više para, zvala i Zvezda... Mogu još

Kako je precrtan Miloš Krasić: Partizan mi nudio pet puta više para, zvala i Zvezda... Mogu još

Mozzart sport 18.12.2018
Velika ispovest nekada najboljeg fudbalera Srbije. Pre manje od 10 godina je bio najbolji fudbaler Srbije. Žario je i palio u dresu CSKA u Ligi šampiona. Želeli su ga brojni veliki evropski kjlubovi, sa Srbijom je blistao u kvalifikacijama za Mundijal… »
Miloš krasić: Zvala me je Zvezda, Partizan nudio pet puta više od Lehije, ali se meni nije igralo u Srbiji

Miloš krasić: Zvala me je Zvezda, Partizan nudio pet puta više od Lehije, ali se meni nije igralo u Srbiji

Hot sport 18.12.2018
Nekadašnji reprezentativac Srbije govorio je o brojnim temama vezanim za njegovu karijeru. Nekada jedan od najboljih srpskih internacionalaca, nosio je godinama dres moskovskog CSKA, a bio je i nezamenljiv šraf tima Radomira Antića. Nakon prelaska u… »

Vesti dana »