Повезане вести

Красић открио, Партизан му нудио ПЕТ пута више! Где наставља каријеру?

Красић открио, Партизан му нудио ПЕТ пута више! Где наставља каријеру?

Спортске.нет 18.12.2018
Милош Красић нема неку жељу да се врати у Србију о чему је говорио и претходних месеци. Милош Красић је поново слободан играч, тренер Лехије из Гдањска га је пребацио у резерве, а врло брзо је дошло и до раскида сарадње. Шта… »
Милош красић: Звала ме је Звезда, Партизан нудио пет пута више од Лехије, али се мени није играло у Србији

Милош красић: Звала ме је Звезда, Партизан нудио пет пута више од Лехије, али се мени није играло у Србији

Хот спорт 18.12.2018
Некадашњи репрезентативац Србије говорио је о бројним темама везаним за његову каријеру. Некада један од најбољих српских интернационалаца, носио је годинама дрес московског ЦСКА, а био је и незаменљив шраф тима Радомира… »
Како је прецртан Милош Красић: Партизан ми нудио пет пута више пара, звала и Звезда... Могу још

Како је прецртан Милош Красић: Партизан ми нудио пет пута више пара, звала и Звезда... Могу још

Моззарт спорт 18.12.2018
Велика исповест некада најбољег фудбалера Србије. Пре мање од 10 година је био најбољи фудбалер Србије. Жарио је и палио у дресу ЦСКА у Лиги шампиона. Желели су га бројни велики европски кјлубови, са Србијом је блистао у… »

Вести дана »