Povezane vesti
Krasić otkrio, Partizan mu nudio PET puta više! Gde nastavlja karijeru?
Sportske.net 18.12.2018
Miloš Krasić nema neku želju da se vrati u Srbiju o čemu je govorio i prethodnih meseci. Miloš Krasić je ponovo slobodan igrač, trener Lehije iz Gdanjska ga je prebacio u rezerve, a vrlo brzo je došlo i do raskida saradnje. Šta je naredno za Miloša… »
Miloš krasić: Zvala me je Zvezda, Partizan nudio pet puta više od Lehije, ali se meni nije igralo u Srbiji
Hot sport 18.12.2018
Nekadašnji reprezentativac Srbije govorio je o brojnim temama vezanim za njegovu karijeru. Nekada jedan od najboljih srpskih internacionalaca, nosio je godinama dres moskovskog CSKA, a bio je i nezamenljiv šraf tima Radomira Antića. Nakon prelaska u… »
Kako je precrtan Miloš Krasić: Partizan mi nudio pet puta više para, zvala i Zvezda... Mogu još
Mozzart sport 18.12.2018
Velika ispovest nekada najboljeg fudbalera Srbije. Pre manje od 10 godina je bio najbolji fudbaler Srbije. Žario je i palio u dresu CSKA u Ligi šampiona. Želeli su ga brojni veliki evropski kjlubovi, sa Srbijom je blistao u kvalifikacijama za Mundijal… »
Vesti dana »
Rio Tinto odlaže projekat litijuma Jadar u Srbiji, ostaje posvećen dugoročnoj eksploataciji
Naslovi.ai pre 1 satjoš 30 povezanih
(BLOG) Dijana Hrka dvanaesti dan štrajkuje glađu, Hitna pomoć pregledala Jaćimovićevog sina
N1 Info pre 17 minutajoš 28 povezanih
Pregovori o smanjenju ruskog udela u NIS-u uz učešće mađarskog Mola
Naslovi.ai pre 1 satjoš 15 povezanih
Đilas o izboru članova REM-a: „Nikakvog napretka nema, SNS sprečio formiranje tela da bi se teror Vučićevih televizija nastavio“
Serbian News Media pre 2 satajoš 16 povezanih