Povezane vesti
Lalatović: Unapred pripremljeni “Kruševački scenario” je pao u vodu
Mozzart sport 18.12.2018
„Nasilje nad ženama je vršeno, ali nad mojom nekadašnjom suprugom i nad mojom devetogodišnjom ćerkom“, kaže trener Radničkog. Ne stišava se bura posle dešavanja u Kruševcu, a nakon saopštenja Napretka i njegovog predsednika u ostavci Marka… »
Nenad Lalatović za HotSport: Nasilje nad ženama jeste vršeno, ali nad mojom suprugom i ćerkom, sve ste videli!
Hot sport 18.12.2018
Strasti pod Bagdalom ne stišavaju se ni dan nakon utakmice Napretka i Radničkog. Usled najnovijih saopštenja „Čarapana“ trener Radničkog Nenad Lalatović dao je eksluzivnu izjavu za HotSport. Lalatović je istakao je da je ovo prvi i poslednji… »
Vesti dana »
Crvena zvezda ubedljivo pobedila Štutgart i napravila korak ka plasmanu u drugu fazu Lige šampiona
Danas pre 43 minutajoš 7 povezanih
Ovo je pobednik "montesonga": On će predstavljati Crnu Goru na "Evroviziji", a svi bruje o pesmi
Blic pre 1 satjoš 3 povezane
Na mestu gde je ubijen tinejdžer (17) vladaju muk i tišina: Leskovčani nemi od šoka: "Bio je baš, baš dobar dečak" (foto, video)
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
Predsednica Skupštine Novog Sada: Predat zahtev za razrešenje uhapšenog v.d. direktora JGSP
Danas pre 3 satajoš 2 povezane