Povezane vesti
Lalatović: Unapred pripremljeni “Kruševački scenario” je pao u vodu
Mozzart sport 18.12.2018
„Nasilje nad ženama je vršeno, ali nad mojom nekadašnjom suprugom i nad mojom devetogodišnjom ćerkom“, kaže trener Radničkog. Ne stišava se bura posle dešavanja u Kruševcu, a nakon saopštenja Napretka i njegovog predsednika u ostavci Marka Miškovića… »
Nenad Lalatović za HotSport: Nasilje nad ženama jeste vršeno, ali nad mojom suprugom i ćerkom, sve ste videli!
Hot sport 18.12.2018
Strasti pod Bagdalom ne stišavaju se ni dan nakon utakmice Napretka i Radničkog. Usled najnovijih saopštenja „Čarapana“ trener Radničkog Nenad Lalatović dao je eksluzivnu izjavu za HotSport. Lalatović je istakao je da je ovo prvi i poslednji put da se… »
Vesti dana »

"To je politički proces": Oglasio se SPS o "slučaju" Dodik: Narod je jedini suveren i izvor svake vlasti u Republici Srpskoj
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

„Dodik oslabljen, ucenjuje narod“: Zašto je predsednik RS najavio referendum o sebi nakon što mu je oduzet mandat?
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

(Mapa) RHMZ popalio sve alarme! Za vikenda stižu ekstremne vrućine: Beograd čeka pakao, evo koje oblasti su još na udaru toplotnog talasa
Blic pre 6 satijoš 2 povezane

Tramp: Sastao bih se sa Putinom i ako se ruski predsednik ne sastane sa Zelenskim
Telegraf pre 3 satajoš 3 povezane