Povezane vesti
Upi.AO sam se čim sam izvadio pištolj, ali morao sam da pucam: Ubica izneo jezive detalje krvavog pira iz beogradskog kluba…
Kurir 19.12.2018
Nedeljko Grbović, koji se tereti da je hicem iz pištolja ubio Aleksandra Savkovića ispred kluba "Nana", ispričao je da je ispalio metak u Savkovića kad je on rekao da će mu ubiti sina. Pred Višim sudom u Beogradu je počelo suđenje Nedeljku Grboviću (46)… »
Počinje suđenje za ubistvo u „Nani“
Dnevnik 19.12.2018
BEOGRAD: U Višem sudu u Beogradu za je zakazan početak suđenja nekadašnjem šefu obezbeđenja noćnog kluba „Nana“ na Senjaku, Nedeljku Grboviću, optuženom da je u decembru 2017. godine ubio Aleksandra Savković, a (27) ispred tog kluba, ranio Adiju… »
Vesti dana »
„Studentska lista – Studenti pobeđuju” – Iz Niša na listi najviše profesora Univerziteta
Gradski portal 018 pre 6 satijoš 48 povezanih
Srbija pobegla od Italije?! Ovako izgleda tabela posle još jednog čudesnog preokreta odbojkaša na Evropskom prvenstvu
Kurir pre 31 minutajoš 26 povezanih
RIK doneo rešenja o obrazovanju izbornih komisija za pet mesta na Kosovu i Metohiji
RTS pre 31 minutajoš 35 povezanih
VIDEO Haos na protestu na Kosovu: Okupljeni pokušali da probiju policijski kordon, policija ih potiskuje
Nova pre 1 satjoš 308 povezanih