Povezane vesti

Nakon provokacije na snimanju oglasio se i RTS: Dragana je molila za Cecin termin!

Nakon provokacije na snimanju oglasio se i RTS: Dragana je molila za Cecin termin!

Blic 19.12.2018
Nakon što su se Ceca i Dragana Mirković srele na snimanju Novogodišnjeg programa Javnog servisa Srbije gde je Dragana uputila provokaciju na račun Svetlane Cece Ražnatović, oglasio se RTS koji tvrdi da je Ražnatovićeva ustupula termin… »
Dragana Mirković napala cecu na RTS: Znamo se ti i ja! Ja smem da te pogledam u oči! (video)

Dragana Mirković napala cecu na RTS: Znamo se ti i ja! Ja smem da te pogledam u oči! (video)

Kurir 19.12.2018
Svetlana Ceca Ražnatović i Dragana Mirković, po svemu sudeći, još nisu zakopale ratne sekire. Dve velike muzičke zvezde, među kojima netrpeljivost vlada još iz devedesetih godina, pojavile su se u ponedeljak uveče na snimanju novogodišnjeg… »
Sukob se nastavlja: Ceca i Dragana se posvađale na RTS

Sukob se nastavlja: Ceca i Dragana se posvađale na RTS

Mondo 19.12.2018
Pevačice se srele u studiju na Koštunjaku i jedna drugoj dale do znanja da još nije došlo vreme da zakopaju ratne sekire. Svetlana Ceca Ražnatović i Dragana Mirković izgleda još uvek nisu sredile odnos, koji je narušen još devedestih. "Kurir"… »
Procureo snimak susreta Dragane Mirković i Cece

Procureo snimak susreta Dragane Mirković i Cece

Tračara 19.12.2018
Ceca Ražnatović i Dragana Mirković srele su se na Radio-televiziji Srbije, gde su obe došle kako bi snimile svoj deo novogodišnjeg programa koji će biti prikazan 31. decembra uveče. Ceca je u prostorije RTS ušla u momentu kada je Dragana završila… »

Vesti dana »