Povezane vesti
Karma Forkadelj traži slobodu od Evropskog suda za ljudska prava
Radio 021 19.12.2018
Uhapšena u martu zbog vršenja pritiska za nezavisnost Katalonije 2017. godine. Getty Images Za nju se glasalo i nekoliko meseci pre hapšenja Karma Forkadelj je bila predsedavajuća katalonskog parlamenta do januara - i u zatvoru je skoro devet meseci. Ova… »
Južne vesti 19.12.2018
Getty Images Za nju se glasalo i nekoliko meseci pre hapšenja Karma Forkadelj je bila predsedavajuća katalonskog parlamenta do januara - i u zatvoru je skoro devet meseci. Ova 63-godišnjakinja je uhapšena u martu, zbog optužbi za učešće u pobuni i… »
Danas 19.12.2018
Karma Forkadelj je bila predsedavajuća katalonskog parlamenta do januara – i u zatvoru je skoro devet meseci. Ova 63-godišnjakinja je uhapšena u martu, zbog optužbi za učešće u pobuni i vršenju pritiska za nezavisnost Katalonije 2017. godine. Forkadelj… »
Vesti dana »
Građanima preko sistema "Pronađi me" stigla poruka o curenju amonijaka. MUP: Pogrešli smo, ovo se neće ponoviti
Nova pre 31 minutajoš 34 povezane
Sunčano i veoma toplo, najviše do 39: Najtopliji Sombor - 32, Novi Sad, Zrenjanin, Kikinda - 31 stepen
RTV pre 1 satjoš 24 povezane
"Malo mi je neprijatno kad me to pitate": Skaloni svima priznao šta mu je Mesi naredio pre meča
Mondo pre 5 minutajoš 32 povezane
Sudbina se poigrala sa komšijama - paklen put u nokaut fazi za Hrvatsku, Bosna i Hercegovina sanja čudo
RTS pre 56 minutajoš 50 povezanih