Повезане вести
Злата један хлеб јела 10 дана и живела у 10 квадрата! О овоме никад није причала јавно: Ево коме је фолкерка разделила све што…
Курир 20.12.2018
Злата Петровић открила је да је својевремено била на рубу егзистенције, али да није ни помишљала да преко партнера дође до новца, иако је било оних који су је управо на тај начин заводили. "Са Хасаном и Пејом и дан-данас могу да… »
"Јела сам један хлеб недељу дана и живела у десет квадрата..." Наша певачица открила детаље који досад нису били познати…
Блиц 19.12.2018
Злата Петровић уважава статус једне од најпрепознатљивијих фолк певачица, те сходно томе данас живи онако како то и звезди њеног калибра и доликује. Међутим, није увек у животу било тако, али чак ни када је, према сопственом… »
Вести дана »
(Фото, видео) Величанствен ватромет, игра дронова и ласерски ефекти Српска Нова година дочекана у Београду на води, огласила се звона са Храма Светог Саве
Блиц пре 3 сатајош 6 повезаних
"Ја сам православни Србин и поносан сам на корене!" Овако је о себи говорио Марк Брновић: "Покупио сам најбоље од целог Балкана" (фото)
Блиц пре 4 сатијош 4 повезане
Временска прогноза за среду 14. јануар 2026: Топлије, температура до 12 степени
Бета пре 3 сатајош 2 повезане
Канцеларија за КиМ: Напад на двојицу Срба у Дечанима доказ колико су повратници угрожени на Косову
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Директор Форума: Председник САД Доналд Трамп предводиће велику америчку делегацију у Давосу
Данас пре 9 сатијош 1 повезана