Povezane vesti
"Kad sam video da sam ga upucao, u*išao sam se" Počelo suđenje bivšem šefu obezbeđenja noćnog kluba "Nana"
Press 20.12.2018
Suđenje nekadašnjem šefu obezbeđenja noćnog kluba "Nana" na Senjaku Nedeljku Grboviću, optuženom da je u decembru 2017. godine ubio Aleksandra Savkovića (27) ispred tog kluba, ranio Adiju Iseinovića (29) i ugrozio više osoba, počelo je juče u… »
Priznao ubistvo u klubu „Nana”
Politika 20.12.2018
Nedeljko Grbović kazao je da je posle ubistva otišao do Topčiderskog potoka i bacio pištolj. Nedeljko Grbović, radnik obezbeđenja beogradskog noćnog kluba „Nana” priznao je na početku suđenja pred Višim sudom u Beogradu da je u decembru… »
Suđenje za ubistvo ispred “nane”: Pucao sam jer je pretio da će da ubije mene i mog sina
Večernje novosti 19.12.2018
Nedeljko Grbović izneo odbranu na suđenju za ubistvo Aleksandra Savkovića (27) ispred beogradskog kluba "Nana". Plašim se pretnji navijača da će mi ubiti sina. USPRAVIO sam se i video sam Iseinovića kako ide prema meni. Počeo je da preti -… »
Vesti dana »
"Nisu ispunjeni zahtevi": Oglasili se studenti FDU: Vučićevo obraćanje je napad na sve koji su danima izražavali nezadovoljstvo
Blic pre 5 satijoš 7 povezanih
Rasprava Čovića i Vujoševića o politici: „To ti je prljava voda u koju si ti uleteo da nekom pomogneš“
Danas pre 3 satajoš 7 povezanih