Повезане вести

"Кад сам видео да сам га упуцао, у*ишао сам се" Почело суђење бившем шефу обезбеђења ноћног клуба "Нана"

"Кад сам видео да сам га упуцао, у*ишао сам се" Почело суђење бившем шефу обезбеђења ноћног клуба "Нана"

Пресс 20.12.2018
Суђење некадашњем шефу обезбеђења ноћног клуба "Нана" на Сењаку Недељку Грбовићу, оптуженом да је у децембру 2017. године убио Александра Савковића (27) испред тог клуба, ранио Адију Исеиновића (29) и угрозио више особа… »
Признао убиство у клубу „Нана”

Признао убиство у клубу „Нана”

Политика 20.12.2018
Недељко Грбовић казао је да је после убиства отишао до Топчидерског потока и бацио пиштољ. Недељко Грбовић, радник обезбеђења београдског ноћног клуба „Нана” признао је на почетку суђења пред Вишим судом у Београду да је у… »
Суђење за убиство испред “нане”: Пуцао сам јер је претио да ће да убије мене и мог сина

Суђење за убиство испред “нане”: Пуцао сам јер је претио да ће да убије мене и мог сина

Вечерње новости 19.12.2018
Недељко Грбовић изнео одбрану на суђењу за убиство Александра Савковића (27) испред београдског клуба "Нана". Плашим се претњи навијача да ће ми убити сина. УСПРАВИО сам се и видео сам Исеиновића како иде према мени. Почео је… »

Вести дана »