Povezane vesti
Fajon: U Srbiji veliki raskorak između ostvarenih reformi i stvarnosti u zemlji
Nova ekonomija 20.12.2018
Poslanica Evropskog parlamenta Tanja Fajon izjavila je da u Srbiji postoji veliki raskorak između onoga što je ostvareno u reformama na putu ka Evropskoj uniji u odnosu na stvarnost u zemlji, i da dodatno uznemirava rastuća netolerancija kako u Srbiji… »
Fajon: U Srbiji raskorak u ostvarenim reformama i stvarnosti u zemlji
Novi magazin 20.12.2018
Poslanica Evropskog parlamenta Tanja Fajon izjavila je da u Srbiji postoji veliki raskorak između onoga što je ostvareno u reformama na putu ka Evropskoj uniji u odnosu na stvarnost u zemlji, i da dodatno uzmirava rastuća netolerancija kako u Srbiji… »
Fajon: Brinu napadi na one koji drugačije misle, to nije Srbija koju želimo u EU
N1 Info 20.12.2018
Brinu me slučajevi napada na one koji razmišljaju drugačije ili su kritički glas društva prema vlastima. To ćemo pratiti i dalje – to nije Srbija koju želim da vidim u Evropskoj uniji (EU)", rekla je za Radio Slobodna Evropa (RSE) Tanja Fajon… »
Tanja Fajon: U Srbiji raskorak između reformi na putu ka EU i stvarnosti
Danas 20.12.2018
„Brinu me slučajevi napada na one koji razmišljaju drugačije ili su kritički glas društva prema vlastima. To ćemo pratiti i dalje – to nije Srbija koju želim da vidim u Evropskoj uniji (EU)“, rekla je za Radio Slobodna Evropa (RSE) Tanja… »
Strah od politike nasilja
Slobodna Evropa 20.12.2018
"Brinu me slučajevi napada na one koji razmišljaju drugačije ili su kritički glas društva prema vlastima. To ćemo pratiti i dalje – to nije Srbija koju želim da vidim u Evropskoj uniji (EU)", rekla je za Radio Slobodna Evropa (RSE) Tanja Fajon… »
Vesti dana »
Početak dana u minusu, a onda temperatura i do 15 stepeni: Evo kakvo nas vreme očekuje danas
Telegraf pre 1 satjoš 5 povezanih
"Poprskao policajca suzavcem": Dačić o slučaju privođenja čoveka (74) na protestu u Novom Sadu: Lekari nisu utvrdili povrede, sada ispada da ga je neko u policiji pretukao
Blic pre 6 satijoš 2 povezane
„Hoćemo da pokažemo napredak kao tim i u februaru“: Pešić i u „nebitnim“ mečevima želi kompletnu reprezentaciju
Danas pre 8 satijoš 2 povezane