Повезане вести

Фајон: У Србији велики раскорак између остварених реформи и стварности у земљи

Фајон: У Србији велики раскорак између остварених реформи и стварности у земљи

Нова економија 20.12.2018
Посланица Европског парламента Тања Фајон изјавила је да у Србији постоји велики раскорак између онога што је остварено у реформама на путу ка Европској унији у односу на стварност у земљи, и да додатно узнемирава растућа… »
Фајон: У Србији раскорак у оствареним реформама и стварности у земљи

Фајон: У Србији раскорак у оствареним реформама и стварности у земљи

Нови магазин 20.12.2018
Посланица Европског парламента Тања Фајон изјавила је да у Србији постоји велики раскорак између онога што је остварено у реформама на путу ка Европској унији у односу на стварност у земљи, и да додатно узмирава растућа… »
Фајон: Брину напади на оне који другачије мисле, то није Србија коју желимо у ЕУ

Фајон: Брину напади на оне који другачије мисле, то није Србија коју желимо у ЕУ

Н1 Инфо 20.12.2018
Брину ме случајеви напада на оне који размишљају другачије или су критички глас друштва према властима. То ћемо пратити и даље – то није Србија коју желим да видим у Европској унији (ЕУ)", рекла је за Радио Слободна Европа… »
Тања Фајон: У Србији раскорак између реформи на путу ка ЕУ и стварности

Тања Фајон: У Србији раскорак између реформи на путу ка ЕУ и стварности

Данас 20.12.2018
„Брину ме случајеви напада на оне који размишљају другачије или су критички глас друштва према властима. То ћемо пратити и даље – то није Србија коју желим да видим у Европској унији (ЕУ)“, рекла је за Радио Слободна Европа… »
Страх од политике насиља

Страх од политике насиља

Слободна Европа 20.12.2018
"Брину ме случајеви напада на оне који размишљају другачије или су критички глас друштва према властима. То ћемо пратити и даље – то није Србија коју желим да видим у Европској унији (ЕУ)", рекла је за Радио Слободна Европа… »

Вести дана »