Povezane vesti
"Čuli ste Draganu, sada ćete mene!" (foto, video)
Mondo 20.12.2018
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović progovorila o sukobu s koleginicom Draganom Mirković! Svetlana Ceca Ražnatović i Dragana Mirković su "tema dana" zbog neprijatnog susreta na snimanju novogodišnjeg programa RTS. Prvo je na snimanje stiglo Luče iz… »
Ceca: Dragana i Karleuša su ljubomorne, ja nikome ništa loše nisam uradila
Tračara 20.12.2018
Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović je pre dva dana imala neprijatan susret sa folk divom Draganom Mirković i to na snimanju novogodišnjeg šou programa RTS-a. Ona je sinoć proslavila porodičnu slavu Svetog Nikolu, pa je rešila da progovori i o ovom… »
Ceca Ražnatović o sukobu sa Draganom: Umem da odgovorim! (VIDEO)
Svet plus 20.12.2018
Svetlana Ceca Ražnatović o sukobu sa Draganom Mirković: "Godinama komentariše moju karijeru na ružan i perfidan način! Ja nisam takva osoba ali umem da odgovorim!" Susret folk dive i Dragane Mirković podigao je veliku prašinu u medijima i… »
"Godinama me proziva na ružan, perfidan način": Ceca rešila da progovori o odnosu sa Draganom Mirković (video)
Blic 19.12.2018
Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović našla se u centru skandala kada je do javnosti dospeo audio zapis njenog susreta sa koleginicom, Draganom Mirković, nakon više godina. Snimak susreta Cece i Dragane na snimanju novogodišnjeg programa RTS-a možete… »
Vesti dana »
Incident na Kapitolu: Muškarac pokušao da unese mačetu i tri noža u centar za posetioce američkog Kongresa
Danas pre 56 minutajoš 1 povezana
Osumnjičenima u slučaju kanal Ibar-Lepenac produžen pritvor za još dva meseca
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Bmw bežao od policije, pa sleteo s: Puta?! Drama na Voždovcu: Prošao između dva drveta, patrola odmah stigla za njim (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Tajm-aut Dejana Savića o kojem se priča: „Je li bre, šmekeri… Glumimo plažu?“
Danas pre 2 satajoš 1 povezana