Povezane vesti

Carl Cox stiže na Exit sa specijalnim trosatnim setom

Carl Cox stiže na Exit sa specijalnim trosatnim setom

Moj Novi Sad 21.12.2018
Najpopularniji didžej svih vremena, a za mnoge i sam simbol ove profesije, veliki Carl Cox, odazvao se pozivu fanova i potvrdio dolazak na legendarnu "Dance Arenu" narednog leta. Kako saopštavaju organizatori biće to ujedno i obeležavanje… »
Karl Koks stiže na EXIT sa specijalnim trosatnim setom

Karl Koks stiže na EXIT sa specijalnim trosatnim setom

Dnevnik 21.12.2018
Jedan od najpopularnijih didžejeva, Karl Koks, odazvao se pozivu fanova i potvrdio dolazak na Egzitovu Dens Arenu sa specijalnim trosatnim setom. Ovo je ujedno i obeležavanje desetogodišnjice od nastupa iz 2009. godine. "To je bilo jedno od mojih… »
Carl Cox stiže na EXIT sa specijalnim trosatnim setom (VIDEO)

Carl Cox stiže na EXIT sa specijalnim trosatnim setom (VIDEO)

RTV 21.12.2018
NOVI SAD - Najpopularniji DJ svih vremena, a za mnoge i sam simbol ove profesije, veliki Carl Cox, odazvao se pozivu fanova i potvrdio dolazak na legendarnu Dance Arenu narednog leta. Zahvaljujući njemu, energija idućeg Exita biće visoka od samog… »
Legendarni Carl Cox se konačno vraća na Exit: Novac ne može da kupi taj osećaj

Noizz 21.12.2018
Najpopularniji DJ svih vremena, veliki Carl Cox, odazvao se pozivu fanova i potvrdio dolazak na Dance Arenu narednog leta. Zahvaljujući njemu, energija idućeg Exita biće visoka od samog starta jer nas već prvog dana očekuje specijalni, trosatni set… »

Noizz 21.12.2018
Najpopularniji DJ svih vremena, veliki Carl Cox, odazvao se pozivu fanova i potvrdio dolazak na Dance Arenu narednog leta. Zahvaljujući njemu, energija idućeg Exita biće visoka od samog starta jer nas već prvog dana očekuje specijalni, trosatni set… »

Vesti dana »