Povezane vesti
Dragana: Izdržala sam i gore stvari; Ceca: Snimi hit i nađi mir u 2019.
Večernje novosti 21.12.2018
Folk pevačica izašla iz bolnice u Beču i u petak na “Instagramu” poručila obožavaocima i kolegama da se oseća mnogo bolje. FOLK zvezda Dragana Mirković, koja je u sredu uveče primljena u privatnu kliniku u Beču zbog povišenog krvnog pritiska, glavobolje… »
Dragana Mirković se oglasila nakon hospitalizacije: Sada znam ko su mi prijatelji
Tračara 21.12.2018
O neprijatnom susretu Dragane Mirković i Cece Ražnatović se i dalje priča. Dragana je nakon snimanja Novogodišnjeg programa na RTS-u završila u bolnici zbog ugroženog zdravlja, a sada se i oglasila tim povodom. Pevačica je iskoristila društvene mreže… »
"Izdržala sam i gore": Dragana Mirković se oglasila nakon što je završila u bolnici
Blic 21.12.2018
Pevačica Dragana Mirković oglasila se prvi put nakon što je juče hospitalizovana zbog narušenog zdravlja. Dragani je tokom jučerašnjeg dana pozlilo u Beču, te je prebačena u jednu tamošnju bolnicu. Ona se sada prvi put nakon toga javno oglasila. - Dragi… »
Ni reči o ceci! Dragana Mirković izašla iz bolnice pa poručila fanovima: Izdržala sam i gore, pa ću i ovo!
Kurir 21.12.2018
Dragana Mirković izašla je iz bolnice i obratila se fanovima na Instagramu. "Dragi moji, ako je nešto dobro izrodila ova cela mučna situacija, to je da sam sad definitivno shvatila koliko imam ljubavi i podrške. Hvala svim fanovima i kolegama na velikoj… »
Vesti dana »
"Oni su u padu, mi smo u usponu..." Tajnovita izjava Netanjahua nakon Trampove objave koja je potresla svet! Dovešćemo Izrael tamo gde nikada nije bio
Kurir pre 9 minutajoš 54 povezane
Bivši premijer Izraela upozorava: "Sukob s Iranom mogao bi veoma loše da se završi po Ameriku, nisu dobili rat poslednjih 60 godina" (video)
Kurir pre 14 minutajoš 53 povezane
Muškarcu koji je bacio bombu na pivnicu određen pritvor: Detonacija bila stravična, geleri leteli okolo!
Kurir pre 4 minutajoš 44 povezane