Povezane vesti
Dragana: Izdržala sam i gore stvari; Ceca: Snimi hit i nađi mir u 2019.
Večernje novosti 21.12.2018
Folk pevačica izašla iz bolnice u Beču i u petak na “Instagramu” poručila obožavaocima i kolegama da se oseća mnogo bolje. FOLK zvezda Dragana Mirković, koja je u sredu uveče primljena u privatnu kliniku u Beču zbog povišenog krvnog… »
Dragana Mirković se oglasila nakon hospitalizacije: Sada znam ko su mi prijatelji
Tračara 21.12.2018
O neprijatnom susretu Dragane Mirković i Cece Ražnatović se i dalje priča. Dragana je nakon snimanja Novogodišnjeg programa na RTS-u završila u bolnici zbog ugroženog zdravlja, a sada se i oglasila tim povodom. Pevačica je iskoristila društvene… »
Ni reči o ceci! Dragana Mirković izašla iz bolnice pa poručila fanovima: Izdržala sam i gore, pa ću i ovo!
Kurir 21.12.2018
Dragana Mirković izašla je iz bolnice i obratila se fanovima na Instagramu. "Dragi moji, ako je nešto dobro izrodila ova cela mučna situacija, to je da sam sad definitivno shvatila koliko imam ljubavi i podrške. Hvala svim fanovima i kolegama na… »
"Izdržala sam i gore": Dragana Mirković se oglasila nakon što je završila u bolnici
Blic 21.12.2018
Pevačica Dragana Mirković oglasila se prvi put nakon što je juče hospitalizovana zbog narušenog zdravlja. Dragani je tokom jučerašnjeg dana pozlilo u Beču, te je prebačena u jednu tamošnju bolnicu. Ona se sada prvi put nakon toga javno oglasila… »
Vesti dana »

BLOG Studenti proglasili kraj protesta: Ljudi i policija još na ulicama, sumnja na zvučni top
N1 Info pre 34 minutajoš 93 povezane

"Nadamo se da će sve proći bez incidenata": Student Miloš Pavlović iz Pionirskog parka objavio da sa kolegama u kampu igra šah (video)
Blic pre 34 minutajoš 130 povezanih

Nišlije organizovale demonstracije podrške studentskom protestu u Beogradu
Beta pre 1 satjoš 63 povezane