Повезане вести

Драгана: Издржала сам и горе ствари; Цеца: Сними хит и нађи мир у 2019.

Драгана: Издржала сам и горе ствари; Цеца: Сними хит и нађи мир у 2019.

Вечерње новости 21.12.2018
Фолк певачица изашла из болнице у Бечу и у петак на “Инстаграму” поручила обожаваоцима и колегама да се осећа много боље. ФОЛК звезда Драгана Мирковић, која је у среду увече примљена у приватну клинику у Бечу због повишеног… »
Драгана Мирковић се огласила након хоспитализације: Сада знам ко су ми пријатељи

Драгана Мирковић се огласила након хоспитализације: Сада знам ко су ми пријатељи

Трачара 21.12.2018
О непријатном сусрету Драгане Мирковић и Цеце Ражнатовић се и даље прича. Драгана је након снимања Новогодишњег програма на РТС-у завршила у болници због угроженог здравља, а сада се и огласила тим поводом. Певачица је… »
"Издржала сам и горе": Драгана Мирковић се огласила након што је завршила у болници

"Издржала сам и горе": Драгана Мирковић се огласила након што је завршила у болници

Блиц 21.12.2018
Певачица Драгана Мирковић огласила се први пут након што је јуче хоспитализована због нарушеног здравља. Драгани је током јучерашњег дана позлило у Бечу, те је пребачена у једну тамошњу болницу. Она се сада први пут након тога… »
Ни речи о цеци! Драгана Мирковић изашла из болнице па поручила фановима: Издржала сам и горе, па ћу и ово!

Ни речи о цеци! Драгана Мирковић изашла из болнице па поручила фановима: Издржала сам и горе, па ћу и ово!

Курир 21.12.2018
Драгана Мирковић изашла је из болнице и обратила се фановима на Инстаграму. "Драги моји, ако је нешто добро изродила ова цела мучна ситуација, то је да сам сад дефинитивно схватила колико имам љубави и подршке. Хвала свим… »

Вести дана »