Povezane vesti

Dobio četvrti mandat: Dačić: Ako me birate, onda morate i da me slušate

Dobio četvrti mandat: Dačić: Ako me birate, onda morate i da me slušate

Blic 22.12.2018
Na današnjem desetom jubilarnom Kongresu Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić ponovo je izabran za predsednika Socijalističke partije Srbije. Dačiću je ovo četvrti mandat na čelu SPS-a. Sadašnji šef diplomatije i uzastopni predsednik SPS… »
SPS bira Dačića: Morate da me slušate, a mangupi...

SPS bira Dačića: Morate da me slušate, a mangupi...

Mondo 22.12.2018
U Beogradu je počeo Kongres Socijalističke partije Srbije (SPS), kojem prisustvuju lideri Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić i Saveza nezavisnih socijaldemokrata Milorad Dodik. Foto: Tanjug/Sava Radovanović Ilustracija Desetom jubilarnom… »
Uživo svečani kongres SPS u centru Sava Dačić nasmejan poručio sa govornice: Mi smo najstariji srpski politički brend…

Uživo svečani kongres SPS u centru Sava Dačić nasmejan poručio sa govornice: Mi smo najstariji srpski politički brend…

Kurir 22.12.2018
BEOGRAD - Mi smo najstariji srpski politički brend! Mi srpski socijalisti 21. veka stojimo postrojeno na stazi koju su utabali najbolji ljudi u novijoj istoriji našega roda - poručio je predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić sa… »
SPS danas bira rukovodstvo, Dačić jedini kandidat za predsednika

SPS danas bira rukovodstvo, Dačić jedini kandidat za predsednika

Danas 22.12.2018
Socijalistička partija Srbije održaće danas u Beogradu deseti kongres na kojem će birati novo rukovodstvo, a jedini kandidat za predsednika SPS je Ivica Dačić. Socijalisti će birati i članove Glavnog odbora, Statutarne i Nadzorne komisije. Kongres… »
Dačiću četvrti mandat

Dačiću četvrti mandat

Večernje novosti 22.12.2018
Socijalisti biraju lidera na desetom partijskom kongresu. SOCIJALISTI će u subotu, na desetom partijskom kongresu, birati lidera, a jedini kandidat je aktuelni predsednik Ivica Dačić. Osim predsednika stranke na jubilarnom skupu, koji se održava u… »

Vesti dana »