Povezane vesti
Dino Šaran (Letu štuke): Bilo bi dobro da dotaknemo dno
Noizz 22.12.2018
"Toplu vodu", novi album benda Letu štuke, slušate "na sopstvenu odgovornost" - ima ambiciju da vas natera da razmislite o prošlosti, da podseti na stvari koje su važne, ali prvenstveno da vas suoči sa surovom istinom o našoj stvarnosti. - Po prirodi sam… »
Noizz 22.12.2018
"Toplu vodu", novi album benda Letu štuke, slušate "na sopstvenu odgovornost" - ima ambiciju da vas natera da razmislite o prošlosti, da podseti na stvari koje su važne, ali prvenstveno da vas suoči sa surovom istinom o našoj stvarnosti. - Po prirodi sam… »
Noizz 22.12.2018
Vesti dana »

(Mape): Kreće prodor hladnog vazduha, a od od ovog dana sledi pravo smrzavanje, biće i snega! Dalja prognoza je za nevericu
Blic pre 1 satjoš 9 povezanih

Ukrajinski napadi dronovima na više ruskih regiona, ima povređenih i materijalne štete
RTV pre 20 minutajoš 1 povezana

Janaf se oglasio nakon Vučićeve izjave da američke sankcije NIS-u stupaju na snagu 1. oktobra
Danas pre 8 satijoš 5 povezanih

'Tamo vas ubijaju polako': Ukrajinski zarobljenici o ozloglašenom ruskom zatvoru
BBC News pre 10 minutajoš 2 povezane