Povezane vesti
“Mesec dana mi je trebalo da shvatim da sam dobio Novaka”
Vesti online 22.12.2018
Marko Čekinato je otkrio da mu je trebalo mesec dana da shvati da je zaista pobedio Novaka Đokovića u četvrtfinalu Rolan Garosa. Italijan je godinu počeo na 110. mestu, a završio ju je kao 10. na planeti. Čekinato je jedan od retkih koji je ove sezone… »
"Sećam se pobede nad Novakom kao da je juče bila"
N1 Info 22.12.2018
Marko Čekinato je otkrio da mu je trebalo mesec dana da shvati da je zaista pobedio Novaka Đokovića u četvrtfinalu Rolan Garosa. Italijan je godinu počeo na 110. mestu, a završio ju je kao 10. na planeti. "Sjajno! To je reč kojom bih opisao svoju sezonu… »
Vesti dana »

Advokat osumnjičenog za napad na Kobre: Ovo nije pobeda, ali teši me što je sa svojom porodicom nakon dva meseca u zatvoru
Danas pre 42 minutajoš 48 povezanih

Znate ko je ali ovo ne znate o njoj Ursula fon der Lajen iza sebe ima bogato ispunjen život godinu je proživela pod lažnim imenom, danas majka sedmoro dece i najmoćnija žena EU
Dnevnik pre 37 minutajoš 50 povezanih

„Redefinisati odnose Moskve i Damaska“: Sirijski predsednik s Putinom u Moskvi
Danas pre 2 satajoš 32 povezane

Ovo je transrodna osoba koja je ucenjivala vujadina savića: A. K. potrošila na transformaciju 63.000 €, živela luks životom, skupe krpice, putovanja... (foto)
Kurir pre 13 minutajoš 36 povezanih

"Predao sam pismo da Srbija bude izuzeta od novih carina za čelik!" Vučić sa Ursulom fon der Lajen: Nadam se da ćemo imati podršku EU
Blic pre 17 minutajoš 87 povezanih