Povezane vesti
TV Prva: Zahvalni smo Ivanu Ivanoviću, poštujemo njegovu odluku
Radio 021 22.12.2018
Menadžment Prve televizije zahvalio se danas Ivanu Ivanoviću, na dosadašnjoj, obostrano uspešnoj saradnji i poželeo mu uspeh u daljem radu. "Ovo je večeras (sa glumcem Žarkom Lauševićem) moj poslednji intervju. Hoću samo da kažem da me niko nije oterao… »
TV Prva zahvalila Ivanoviću
Danas 22.12.2018
Menadžment Prve televizije zahvalio je danas Ivanu Ivanoviću, na dosadašnjoj, obostrano uspešnoj saradnji i poželeo mu uspeh u daljem radu. Intervjuom sa glumcem Žarkom Laušević, voditelj Ivan Ivanović u petak uveče se zvanično oprostio od publike Prve… »
TV Prva: Zahvalni Ivanu Ivanoviću, poštujemo njegovu odluku
N1 Info 22.12.2018
Menadžment Prve televizije zahvalio je danas Ivanu Ivanoviću, na dosadašnjoj, obostrano uspešnoj saradnji i poželeo mu uspeh u daljem radu. "Ovo je večeras (sa glumcem Žarkom Lauševićem) moj poslednji intervju. Hoću samo da kažem da me niko nije oterao… »
Vesti dana »
Hrvati udaraju na Kristijana Ronalda, Bosanci na pakleno teškom zadatku! Prštaće širom Severne Amerike: Ovo je kompletan raspored šesnaestine finala Mundijala!
Kurir pre 34 minutajoš 28 povezanih
Engleska pobedila Panamu i prošla kao prva, Hrvatska preko Gane do drugog mesta
RTV pre 14 minutajoš 19 povezanih
Potpisan Ugovor za obezbeđivanje sredstava za završne radove na Hramu Svetog Save
RTS pre 14 minutajoš 2 povezane
Za Engleze sada počinje pravi turnir! Tuhel: Uradili smo ono što je bilo potrebno
Kurir pre 3 satajoš 10 povezanih
AP: Vučić najavio ostavku za nekoliko nedelja, otvorio put prevremenim izborima
Danas pre 6 satijoš 1 povezana