Povezane vesti
TV Prva: Zahvalni smo Ivanu Ivanoviću, poštujemo njegovu odluku
Radio 021 22.12.2018
Menadžment Prve televizije zahvalio se danas Ivanu Ivanoviću, na dosadašnjoj, obostrano uspešnoj saradnji i poželeo mu uspeh u daljem radu. "Ovo je večeras (sa glumcem Žarkom Lauševićem) moj poslednji intervju. Hoću samo da kažem da me niko nije oterao… »
TV Prva zahvalila Ivanoviću
Danas 22.12.2018
Menadžment Prve televizije zahvalio je danas Ivanu Ivanoviću, na dosadašnjoj, obostrano uspešnoj saradnji i poželeo mu uspeh u daljem radu. Intervjuom sa glumcem Žarkom Laušević, voditelj Ivan Ivanović u petak uveče se zvanično oprostio od publike Prve… »
TV Prva: Zahvalni Ivanu Ivanoviću, poštujemo njegovu odluku
N1 Info 22.12.2018
Menadžment Prve televizije zahvalio je danas Ivanu Ivanoviću, na dosadašnjoj, obostrano uspešnoj saradnji i poželeo mu uspeh u daljem radu. "Ovo je večeras (sa glumcem Žarkom Lauševićem) moj poslednji intervju. Hoću samo da kažem da me niko nije oterao… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: U toku ove nedelje biće isporučeno 85.000 tona nafte preko JANAF-a
Beta pre 1 satjoš 31 povezana
Republički štab: Reagovali smo brže nego najrazvijenije zemlje, država je uz građane, samo strpljivo
Beta pre 1 satjoš 50 povezanih
Od ovoga zavisi da li će škole početi sa nastavom na vreme: Ministarstvo prosvete uputilo hitan dopis
Mondo pre 20 minutajoš 97 povezanih
Ojadili baku (82) za 1,5 miliona dinara da bi joj navodno rešili porodične probleme: Uhapšeno četvoro prevaranata iz Rume
Nova pre 2 satajoš 23 povezane