Povezane vesti
TV Prva: Zahvalni smo Ivanu Ivanoviću, poštujemo njegovu odluku
Radio 021 22.12.2018
Menadžment Prve televizije zahvalio se danas Ivanu Ivanoviću, na dosadašnjoj, obostrano uspešnoj saradnji i poželeo mu uspeh u daljem radu. "Ovo je večeras (sa glumcem Žarkom Lauševićem) moj poslednji intervju. Hoću samo da kažem da me niko nije oterao… »
TV Prva zahvalila Ivanoviću
Danas 22.12.2018
Menadžment Prve televizije zahvalio je danas Ivanu Ivanoviću, na dosadašnjoj, obostrano uspešnoj saradnji i poželeo mu uspeh u daljem radu. Intervjuom sa glumcem Žarkom Laušević, voditelj Ivan Ivanović u petak uveče se zvanično oprostio od publike Prve… »
TV Prva: Zahvalni Ivanu Ivanoviću, poštujemo njegovu odluku
N1 Info 22.12.2018
Menadžment Prve televizije zahvalio je danas Ivanu Ivanoviću, na dosadašnjoj, obostrano uspešnoj saradnji i poželeo mu uspeh u daljem radu. "Ovo je večeras (sa glumcem Žarkom Lauševićem) moj poslednji intervju. Hoću samo da kažem da me niko nije oterao… »
Vesti dana »
MOL od SAD dobio zeleno svetlo za nastavak pregovora o kupovini većinskog paketa NIS-a, rok produžen do 22. maja
Ekapija pre 21 minutajoš 38 povezanih
Novopazarskim studentima određen pritvor od 30 dana: Advokati uložili žalbu na odluku suda
Danas pre 11 minutajoš 24 povezane
SSP: Ministarka Đedović Handanović se hvali cenom dizela od 212 dinara, a u regionu je znatno niža
Serbian News Media pre 3 satajoš 34 povezane
BLOG UŽIVO: Iran najavio borbu „do potpune pobede“, jutros eksplozije u Tel Avivu
Insajder pre 11 minutajoš 66 povezanih
Ko i kako puni skup u Vranju: Pritisci, autobusi i tišina pred godišnjicu bombardovanja
Vreme pre 56 minutajoš 59 povezanih