Povezane vesti

Vučić o protestu: Nemam problem, uvek sam izlazio jači, a organizatori slabiji

Vučić o protestu: Nemam problem, uvek sam izlazio jači, a organizatori slabiji

N1 Info 22.12.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nema problem sa protestima u Beogradu i da je posle svih demonstracija protiv njega i Srpske napredne stranke izlazio jači, a oni koji su rukovodili protestima izlazili bi drastično slabiji. Vučić je… »
"Nemam problem s protestima u Beogradu"

"Nemam problem s protestima u Beogradu"

Mondo 22.12.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nema problem s protestima u Beogradu i da je posle svih demonstracija protiv njega i Srpske napredne stranke izlazio jači. Foto: Mondo/Stefan Stojanović Predsednik je rekao da su oni koji su… »
Vučić o protestu "Stop krvavim košuljama": Posle svakog je opozicija bila slabija, a SNS jači (video)

Vučić o protestu "Stop krvavim košuljama": Posle svakog je opozicija bila slabija, a SNS jači (video)

Blic 22.12.2018
Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić izjavio je povodom večerašnjeg, trećeg protesta "Stop krvavim košuljama", da nema problem sa protestima i dodao da su posle svakog protesta on i stranka koju vodi izlazili jači, a oni koji su skupovima… »
Vučić: Nemam problem s protestima, posle svih sam izlazio jači

Vučić: Nemam problem s protestima, posle svih sam izlazio jači

Slobodna Evropa 22.12.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nema problem sa protestima u Beogradu i da je posle svih demonstracija protiv njega i Srpske napredne stranke izlazio jači, a oni koji su rukovodili protestima izlazili bi drastično slabiji… »

Vesti dana »