Повезане вести
"Воз је ишао право ка нама, не знам како га није видео": Исповест путнице која је седела у средини аутобуса смрти и чудом…
Блиц 22.12.2018
Седела сам баш на средини аутобуса и воз је ишао ка мени. Имала сам среће да сам прошла овако како јесам, прича још у шоку Тања Стојановић (38), повређена јуче у стравичном судару код Доњег Међурова у којем је погинуло петоро… »
Тања је погледала кроз прозор и видела да воз иде директно на њу: Шокантно сведочење! Преживела је несрећу код Ниша, а ево…
Курир 22.12.2018
Тања Стојановић(39) из села Чокот имала је много среће у јучерашњој трагедији када је воз преполовио аутобус "Ниш експреса" где је пет особа погинуло. Она је седела на средини аутобуса, буквално тамо где је воз ударио у возило… »
Вести дана »
Рафинерија у Панчеву сутра зауставља производњу: Србија пред највећим енергетским тестом! Рафинерија у Панчеву
Волим Зрењанин пре 3 сатајош 40 повезаних
НУНС: Хитно истражити нападе на извештаче током избора у недељу у Неготину, Мионици и Сечњу
Н1 Инфо пре 22 минутајош 16 повезаних
Гајић: Опозиција не може да победи без придобијања гласача владајуће странке
Еуроневс пре 32 минутајош 55 повезаних
Мањи инцидент у Нишу током „16 минута тишине“: сукоб грађана и пролазнице обележио протест
Решетка пре 1 сатјош 33 повезане
Уторак је дан Д: Како би евентуално гашење Рафинерије у Панчеву и Петрохемије утицало на српску привреду?
Данас пре 12 минутајош 25 повезаних