Povezane vesti
Nikolu ću mučiti više nego ikada: Coka će za 7 meseci dobiti bebu, a evo da li će biti svadbe u rijalitiju!
Kurir 22.12.2018
Aleksandra Tasić Coka odgovorila je na pitanja koja zanimaju čitav region,a najnovija vest je da je zatrudnela sa svojim dečkom Nikolom Lakićem u luksuznoj vili. Sinoć je potvrđeno da si trudna, da li te je to saznanje šokiralo? - Hvala puno. Naravno, i… »
Coka posle 4 meseca veze sa lakićem zatrudnela, a on otvorio dušu: Ponašam se kao da sam ja u drugom stanju! Evo šta planiramo!…
Kurir 22.12.2018
Nikola Lakić i Aleksandra Tasić Coka postaće roditelji, a takmičar je progovorio o tome kako je prihvatio lepu vest i šta planira u budućnosti. Možeš li nam reći kako se osećaš nakon saznanja da ćeš uskoro postati otac? - Hvala od srca. U šoku sam i… »
Vesti dana »
Ministar Bratina: Mladi nisu svesni da policija ima pravo da ih bije i ubije (video)
Jugmedia pre 1 satjoš 30 povezanih
BLOG UŽIVO: Izraelski napadi na petrohemijska postrojenja i područje kod nuklearke Bušer, Iran pojedinim brodovima dozvolio prolaz kroz Ormuski moreuz
Insajder pre 36 minutajoš 78 povezanih
Zvezda "odradila" posao protiv Igokee, Obradović odmorio glavne igrače pred finiš Evrolige
RTS pre 1 satjoš 28 povezanih