Povezane vesti
Milijarder i inovator Ilon Mask za jedan sat zaradi 900.000 dolara
Nova ekonomija 23.12.2018
Jedan radni sat milijardera i inovatora Ilona Maska košta 900.000 dolara. To su izračunali stručnjaci BI koji su uzeli u obzir njegovu desetogodišnju platu i podatak koji je sam izneo, a to je da radi 120 sati nedeljno. Vrednost njegove kompanije Tesla… »
Radni sat Elona Muska vrijedi 900.000 dolara
SEEbiz 23.12.2018
SAN FRANCISCO - Jedan radni sat Elona Muska košta 900.000 dolara. Izračunali su ovo stručnjaci Business Insidera koji su uzeli u obzir njegovu desetogodišnju plaću i podatak koji je sam iznio, a to je da radi 120 sati tjedno. Vrijednost njegove kompanije… »
Ilon Mask tvrdi da radi 120 časova nedeljno, jedan njegov sat vredi 900.000 dolara
Radio 021 23.12.2018
Jedan radni sat Ilona Maska košta 900.000 dolara, izračunali su stručnjaci Biznis insajdera koji su uzeli u obzir njegovu desetogodišnju platu i podatak koji je sam izneo, a to je da radi 120 sati nedeljno. Vrednost njegove kompanije "Tesla" porasla je… »
Vesti dana »
Crna Gora na nogama: Policija završila pretres stana Aca Đukanovića, na redu porodična kuća u Nikšiću (video)
Kurir pre 15 minutajoš 29 povezanih
Vrhovna javna tužiteljka Srbije rekla da su tužioci bili na razgovoru u Bezbednosno-informativnoj agenciji
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 11 povezanih
Udruženja tvrde da je vlast ubacila ljude u njihove redove da bi razbila proteste poljoprivrednike
Beta pre 10 satijoš 19 povezanih
(VIDEO) Proglašena lista "Glas mladih opštine Kula“, građani ih sačekali i pružili podršku ispred opštine
N1 Info pre 9 minutajoš 26 povezanih
Ruski vlasnik i MOL su se usaglasili oko NIS-a, Srbija i Mađarska rešavaju Petrohemiju
Bloomberg Adria pre 2 satajoš 76 povezanih