Povezane vesti
SMS o suzama posle gola: Nisam znao kako drugačije...
N1 Info 23.12.2018
Vezista Lacija Sergej Milinković-Savić kaže da mu gol protiv Kaljarija mnogo znači pred nastavak sezone. Sergej je zatreaso mrežu posle tačno 90 dana, prethodni put je bio strelac 23. septembra protiv Đenove. Koliko je pogodak značajan za njega… »
Sergej: Mnogo mi je nedostajao gol, osmeh mi se vratio na lice
Vesti online 23.12.2018
Srpski reprezentativac postigao je prvi gol posle tri meseca za Lacio. Fudbaleri Lacija pobedili su Kaljari sa 3:1 u 17. kolu Serije A, a prvi gol za Rimljane postigao je srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić u 12. minutu, koji je posle meča… »
Sms o emocijama posle gola: Nisam znao kako da ga proslavim, mnogo mi je nedostajalo da zatresem mrežu
Mozzart sport 23.12.2018
Čekao je tri meseca Sergej Milinković Savić da se upiše u strelce. Nije lako, veliki je pritisak. Lacio je igrao slabo u poslednje vreme, a Sergej Milinković Savić se utopio u to sivilo. Trpeo je velike kritike, veće nego ostali i zbog toga što… »
Sergej o emocijama: Nisam znao kako da proslavim gol, falilo mi je to
Hot sport 23.12.2018
Sergej Milinković-Savić je nakon tri meseca bez gola zatresao mrežu. U jučeršnjem okršaju sa Kaljarijem gde je Lacio slavio sa 3:1. Srbin je bio strelac vodećeg pogotka za tim iz Rima, a nakon gola Sergej Milinković-Savić je čak i zaplakao. –… »
Vesti dana »

"Ne smemo da dozvolimo da deca stradaju" Profesor apeluje: Policija mora da reaguje - ne znam zašto dosad nisu pohapšeni?
Kurir pre 55 minutajoš 18 povezanih

Beograd: Prosvetari pokušali da dostave zahteve reprezentativnim sindikatima, niko ih nije primio
Beta pre 3 satajoš 13 povezanih

Anketna komisija: Ežis suspendovan sa međunarodnih projekata, a u Srbiji radi metro, EXPO…
Nova ekonomija pre 3 satajoš 8 povezanih