Povezane vesti

Oglasio se muž dragane Mitar: Neka je ona u rijalitiju s ljubavnikom, ja zbog druge žene neću na Novu godinu u Imaginarijum…

Oglasio se muž dragane Mitar: Neka je ona u rijalitiju s ljubavnikom, ja zbog druge žene neću na Novu godinu u Imaginarijum…

Kurir 23.12.2018
Dragana Mitar zaplakala je kada je ugledala bivšeg dečka na vratima Bele kuće, Pavla Jovanovića. On se tokom prethodne noći priključio ekipi zadrugara i usput otkrio da je bio sa njom u vezi kada je njen brak bio u krizi. Iako ne zvanično razvedena, u… »
Isplivao u javnost zajednički snimak udate dragane Mitar sa dečkom! Šta će reći muž? Bivši ljubavnici u rijalitiju nemaju…

Isplivao u javnost zajednički snimak udate dragane Mitar sa dečkom! Šta će reći muž? Bivši ljubavnici u rijalitiju nemaju…

Kurir 23.12.2018
Dragana Mitar priznala je da je bila sa Jovanovićem kada je doživela bračnu krizu sa Sinišom, koji se još uvek nije oglasio povodom ulaska bivšeg u "Zadrugu 2", iako ona od njegove reakcije aktivno strahuje. "Dogodilo se to. Imala sam bračnu krizu gde… »

Vesti dana »