Povezane vesti
Ibrahimović: Novak je isti i kad se ugase kamere
N1 Info 23.12.2018
Fudbaler Los Anđeles Galaksija Zlatan Ibrahimović pohvalio je srpskog tenisera Novaka Đokovića, kojeg je upoznao u Parizu 2013. godine. “Dobri smo prijatelji, i dalje smo u kontaktu. Pratimo jedan drugog, gledamo uspehe onog drugog. Veoma sam srećan što… »
Zlatan Ibrahimović: Mnogi sportisti imaju dva lica, a Nole je onakav kakvog ga vidite na TV-u!
Hot sport 23.12.2018
Jedan od najboljih i najkonroverznijih napadača sveta Zlatan Ibrahimović govorio je o najboljem srpskom sportisti svih vremena. Od kada su se upoznali na mastersu u Parizu 2013. godine kada je Zlatan Ibrahimović igrao za PSŽ, Novak Đoković i on su dobri… »
Ibrahimović: Nole je moj brat!
Vesti online 23.12.2018
"Novak je ista osoba koju vidite na televiziji i privatno, i to mi se mnogo dopada kod njega", poručuje švedski fudbaler. Zlatan Ibrahimović tvrdi da sa Novakom Đokovićem imao veoma prisan odnos i da se često čuju. Od kada su se upoznali, na mastersu u… »
Vesti dana »

Studenti koji su blokirali Filozofski fakultet u Novom Sadu izbačeni iz zgradu
Beta pre 37 minutajoš 38 povezanih

Najmanje plate u uslužnim delatnostima, programeri zarađuju najviše
Bujanovačke pre 27 minutajoš 21 povezana

Vučić: Ukazao sam Sorensenu na značaj povratka dijaloga na principe na kojima je zasnovan
Beta pre 12 minutajoš 17 povezanih

Rok za primenu američkih sankcija NIS-u ističe, očekuje se novo odlaganje
Naslovi.ai pre 47 minutajoš 29 povezanih

Rhmz nanizao upozorenja, živa skače do 39 stepeni! Ovo je prognoza za naredne dane, evo kada opet stižu pljuskovi sa grmljavinom
Alo pre 27 minutajoš 20 povezanih