Povezane vesti

Tramp: Petrik Šehenen će biti privremeni ministar odbrane

Tramp: Petrik Šehenen će biti privremeni ministar odbrane

Novi magazin 23.12.2018
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je večeras da će privremeni ministar odbrane umesto Džejmsa Matisa, od 1. januara biti Petrik Šenehen, koji je bio Matisov pomoćnik. "Zadovoljstvo mi je da saopštim da će naš veoma talentovani pomoćnik… »
Tramp objavio ime Matisovog zamenika i pre nego što je Matis zvanično otišao

Tramp objavio ime Matisovog zamenika i pre nego što je Matis zvanično otišao

Glas Amerike 23.12.2018
Prerdsednik Donald Tramp objavio je da će zamenik sekretara za odbranu Patrik Šanahan obavljati dužnost sekretara za odbranu od 1. januara, pošto je sa tog mesta otišao Džim Matis. "Zadovoljstvo mi je da objavim da će naš veoma talentovani zamenik… »
Tramp postavio Matisovog zamenika za ministra odbrane

Tramp postavio Matisovog zamenika za ministra odbrane

N1 Info 23.12.2018
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da će privremeni ministar odbrane umesto Džejmsa Matisa, od 1. januara biti Patrik Šenehen, koji je bio Matisov pomoćnik. "Zadovoljstvo mi je da saopštim da će naš veoma talentovani pomoćnik ministra… »
Patrik Šanahan vršilac dužnosti američkog ministra odbrane

Patrik Šanahan vršilac dužnosti američkog ministra odbrane

Slobodna Evropa 23.12.2018
Zamenik ministra odbrane Patrik Šanahan (Patrick Shanahan) postavljen je za vršioca dužnosti Ministarstva odbrane - Pentagona, objavio je američki predsednik Donald Tramp. Ta odluka usledila je pošto se sa pozicije ministra odbrane povukao Džejms… »
Tramp našao zamenu: Patrik Šenahan menja Matisa

Tramp našao zamenu: Patrik Šenahan menja Matisa

Blic 23.12.2018
Predsednik SAD Donald Tramp objavio je na Tviteru da će "veoma talentovani" zamenik ministra odbrane Patrik ŠŠenahan od 1. januara 2019. biti vršilac dužnosti šefa Pentagona, umesto ministra Džima Matisa koji je podneo ostavku nakon Trampove odluke… »
Tramp hvali zamenu za besnog psa: Matisov naslednik ima impresivan spisak uspeha!

Tramp hvali zamenu za besnog psa: Matisov naslednik ima impresivan spisak uspeha!

Kurir 23.12.2018
Američki predsednik Donald Tramp je saopštio da će dužnost ministra odbrane od 1. januara 2019. godine vršiti zamenik šefa Pentagona Patrik Šanahan. "Srećan sam što mogu da vam saopštim da će talentovani zamenik ministra odbrane Patrik… »

Vesti dana »