Повезане вести
Трамп: Петрик Шехенен ће бити привремени министар одбране
Нови магазин 23.12.2018
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је вечерас да ће привремени министар одбране уместо Џејмса Матиса, од 1. јануара бити Петрик Шенехен, који је био Матисов помоћник. "Задовољство ми је да саопштим да ће наш веома… »
Трамп објавио име Матисовог заменика и пре него што је Матис званично отишао
Глас Америке 23.12.2018
Прердседник Доналд Трамп објавио је да ће заменик секретара за одбрану Патрик Шанахан обављати дужност секретара за одбрану од 1. јануара, пошто је са тог места отишао Џим Матис. "Задовољство ми је да објавим да ће наш веома… »
Трамп поставио Матисовог заменика за министра одбране
Н1 Инфо 23.12.2018
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је да ће привремени министар одбране уместо Џејмса Матиса, од 1. јануара бити Патрик Шенехен, који је био Матисов помоћник. "Задовољство ми је да саопштим да ће наш веома талентовани… »
Патрик Шанахан вршилац дужности америчког министра одбране
Слободна Европа 23.12.2018
Заменик министра одбране Патрик Шанахан (Патрицк Сханахан) постављен је за вршиоца дужности Министарства одбране - Пентагона, објавио је амерички председник Доналд Трамп. Та одлука уследила је пошто се са позиције министра… »
Трамп нашао замену: Патрик Шенахан мења Матиса
Блиц 23.12.2018
Председник САД Доналд Трамп објавио је на Твитеру да ће "веома талентовани" заменик министра одбране Патрик Шенахан од 1. јануара 2019. бити вршилац дужности шефа Пентагона, уместо министра Џима Матиса који је поднео оставку… »
Трамп хвали замену за бесног пса: Матисов наследник има импресиван списак успеха!
Курир 23.12.2018
Амерички председник Доналд Трамп је саопштио да ц́е дужност министра одбране од 1. јануара 2019. године вршити заменик шефа Пентагона Патрик Шанахан. "Срец́ан сам што могу да вам саопштим да ц́е талентовани заменик министра… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 3 минутајош 28 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 27 повезаних
Вучић: Три могућа сценарија за НИС, Србија би платила руски део власништва
РТС пре 1 сатјош 23 повезане
"Ми смо сад у овој првој фази": Грађани евидентирају нелегалне објекте по новом закону, првог дана 19.000 пријава
Еуроневс пре 18 минутајош 45 повезаних