Povezane vesti

Oglasio se Murić: Nisam protiv Partizana – ovi što me psuju ništa neće promeniti

Oglasio se Murić: Nisam protiv Partizana – ovi što me psuju ništa neće promeniti

Hot sport 24.12.2018
Slovenački reprezentativac je bio čovek odluke u derbiju ovog kola ABA lige. Ujedno, Edo Murić je bio i meta dela navijača Partizana zbog proslave trojke na 19 sekundi do kraja koja je rešila utakmicu. U izjavi posle utakmice, Murić je izjavio da to… »
Murić: Neka me psuju, ja ću i dalje navijati za Partizan

Murić: Neka me psuju, ja ću i dalje navijati za Partizan

Mozzart sport 24.12.2018
Slovenački reprezentativac objasnio zašto se i kako radovao trojici koja je osigurala Cedeviti pobedu na Partizanom. Slovenački košarkaš Edo Murić u subotu je bio jedan od najzaslužnijih što je Cedevita u hali Pionir pobedila Partizan, njegov… »
Partizan igra pred praznim tribinama: Moguće sankcije za incidente u meču protiv Cedevite

Partizan igra pred praznim tribinama: Moguće sankcije za incidente u meču protiv Cedevite

Večernje novosti 24.12.2018
Predmetima pogođeni igrač zagrebačke ekipe Kuk i jedan sudija. DISCIPLINSKI sudija ABA lige Saša Pavličić Bekić odrediće sankcije za Košarkaški klub Partizan zbog incidenata u meču 12. kola protiv Cedevite u hali "Aleksandar Nikolić". Nije… »
Murić: Trojku sam proslavio jer je bitna za Cedevitu

Murić: Trojku sam proslavio jer je bitna za Cedevitu

N1 Info 24.12.2018
Edo Murić je svoj prvi meč u ABA ligi za Cedevitu igrao protiv bivše ekipe Partizana. Na tom meču je pogodio odlučujuću trojku, a njegova proslava je razbesnela navijače crno belih. Edo Murić je u pobedi Cedevite nad Partizanom 76:71 imao ključnu… »
Pogodio ključnu trojku za poraz Partizana pa poručio crno-belima: Uvek sam navijao za njih i to se neće promeniti zbog ovih…

Pogodio ključnu trojku za poraz Partizana pa poručio crno-belima: Uvek sam navijao za njih i to se neće promeniti zbog ovih…

Sportski žurnal 24.12.2018
Edo Murić, bivši košarkaš crno-belih iz Humske, 19 sekundi pre kraja ubacio je ključnu trojku kojom je Cedevita "pobegla" na 74:68. Partizan je u Pioniru poražen (71:76) od Cedevite, a u odlučujućim momentima u ulozi "dželata" našao se Edo… »
Mijailović: Možda nam prete i prazne tribine...

Mijailović: Možda nam prete i prazne tribine...

Mozzart sport 24.12.2018
Predsednik Partizana o incidentima na meču crno-belih protiv Cedevite u ABA ligi. Partizan je izgubio od Cedevite na svom parketu, izgubio je i razliku od tri koša sa koliko je slavio u Zagrebu na startu šampionata, a dodatni problem za crno-bele je to… »

Vesti dana »