Povezane vesti
HDZ dominira, SDP treći! Hrvatska opozicija ima novu najjaču stranku, "Živi zid" prvi put druga politička opcija
Blic 25.12.2018
Članove Živog zida zahvatila je euforija, nakon što je istraživanje "Crobarometar Nove TV" otkrilo da je ta stranka prvi put istisnula SDP sa pozicije najjače opozicione stranke u Hrvatskoj. HDZ godinu završava kako je i počeo - kao najjača… »
Istraživanje u Hrvatskoj: Manje od 30 odsto podržava HDZ, "Živi zid" i SDP izjednačeni
Blic 24.12.2018
HDZ na kraju godine ima podršku građana Hrvatske od 28,9 odsto, a slede "Živi zid" sa 14,9 i SDP sa 14,8 odsto, pokazalo je istraživanje "Krobarometra". "Most" 2018. godinu završava kao treća politička opcija po snazi sa podrškom od 6,3 odsto… »
Hrvatska: Živi zid ispred SDP
Danas 24.12.2018
Najjača stranka u Hrvatskoj i dalje je Hrvatska demokratrska zajednica, a na drugom mestu je Živi zid, koji je uspeo da pretekne Socijaldemokratsku partiju, rezultat je poslednjeg ovogodišnjeg ispitivanja javnog mnjenja. Istraživanje je sprovela… »
Vesti dana »
Rhmz izdao upozorenje! Tokom večeri stiže nova promena, a ovde će sneg dostići 20 centimetara! Evo i kako će biti u Beogradu (foto)
Kurir pre 2 satajoš 25 povezanih
Predsednik: Stvari se ne rešavaju nasiljem i maltretiranjem, već na izborima, žao mi je ukoliko je Vesić stupio u štrajk glađu
RTV pre 1 satjoš 135 povezanih
Goran Ješić za Insajder: Vraćam se u politiku zbog poteza vlasti prethodnih nedelja
Insajder pre 1 satjoš 27 povezanih
"Pozvao me da sednemo sami, tad mi je rekao": Novica Tončev otkrio detalje sa Palmine oproštajne žurke
Mondo pre 15 minutajoš 91 povezana
Navijači Partizana zaustavili autobus sa igračima, Željko Obradović sa šalom izašao do vrata i poslao poruku Grobarima (VIDEO)
Danas pre 11 satijoš 42 povezane