Povezane vesti

Karen Hačanov: Pobeda nad Novakom je najveća u karijeri!

Karen Hačanov: Pobeda nad Novakom je najveća u karijeri!

Hot sport 25.12.2018
Ruski teniser Karen Hačanov govorio je o osvojenom mastersu u Parizu i velikoj pobedi nad najbolim teniserom sveta Novakom Đokovićem. Rus je trnutno 11 teniser na planeti, ali ako bude igrao kao pred kraj 2018. godine vrlo brzo bi mogao da dogura… »
“Uvek je lepo deliti teren sa Novakom”

“Uvek je lepo deliti teren sa Novakom”

Vesti online 25.12.2018
Karen Kačanov igraće od 27. do 29. decembra na Mubadala svetskom šampionatu u Abu Dabiju, isto kao I Novak Đoković, a zanimljivo je I da je imao priliku i da trenira sa srpskim teniserom. - Uvek je zadovoljstvo kada delite teren sa šampionom. Daću… »
Karen Hačanov: Pobeda nad Novakom mi je najveća u životu!

Karen Hačanov: Pobeda nad Novakom mi je najveća u životu!

Mozzart sport 25.12.2018
Ovogodišnje finale mastersa u Parizu označilo je prekretnicu u karijeri mladog ruskog asa, čega je i sam svestan. Snažni Moskovljanin, Karen Hačanov u minuloj teniskoj sezoni konačno je ostavio vidan trag i stigao na prag Top 10 igrača na ATP… »
Novak u Abu Dabiju - braća ga pripremaju za novu sezonu

Novak u Abu Dabiju - braća ga pripremaju za novu sezonu

N1 Info 25.12.2018
Najbolji teniser sveta Novak Đoković doputovao je u ponedeljak u Abu Dabi, a za poslednje mečeve u 2018. godini priprema se sa braćom Markom i Đorđem. Mubadala šampionat na porgramu je od 27. do 29. decembra. Đoković će biti slobodan u prvom… »
Đoković: Na Novu godinu u nove pobede

Đoković: Na Novu godinu u nove pobede

Danas 25.12.2018
Srpski teniser posle egzibicije u Abu Dabiju sezonu počinje u Dohi Novak Đoković u petak igra prvi pripremni meč ove sezone, na egzibicionom Mubadala turniru u Abu Dabiju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Prvi rival u polufinalu pripremnog turnira… »

Vesti dana »