Povezane vesti

Karen Hačanov: Pobeda nad Novakom je najveća u karijeri!

Karen Hačanov: Pobeda nad Novakom je najveća u karijeri!

Hot sport 25.12.2018
Ruski teniser Karen Hačanov govorio je o osvojenom mastersu u Parizu i velikoj pobedi nad najbolim teniserom sveta Novakom Đokovićem. Rus je trnutno 11 teniser na planeti, ali ako bude igrao kao pred kraj 2018. godine vrlo brzo bi mogao da dogura možda i… »
“Uvek je lepo deliti teren sa Novakom”

“Uvek je lepo deliti teren sa Novakom”

Vesti online 25.12.2018
Karen Kačanov igraće od 27. do 29. decembra na Mubadala svetskom šampionatu u Abu Dabiju, isto kao I Novak Đoković, a zanimljivo je I da je imao priliku i da trenira sa srpskim teniserom. - Uvek je zadovoljstvo kada delite teren sa šampionom. Daću sve od… »
Karen Hačanov: Pobeda nad Novakom mi je najveća u životu!

Karen Hačanov: Pobeda nad Novakom mi je najveća u životu!

Mozzart sport 25.12.2018
Ovogodišnje finale mastersa u Parizu označilo je prekretnicu u karijeri mladog ruskog asa, čega je i sam svestan. Snažni Moskovljanin, Karen Hačanov u minuloj teniskoj sezoni konačno je ostavio vidan trag i stigao na prag Top 10 igrača na ATP lestvici… »
Novak u Abu Dabiju - braća ga pripremaju za novu sezonu

Novak u Abu Dabiju - braća ga pripremaju za novu sezonu

N1 Info 25.12.2018
Najbolji teniser sveta Novak Đoković doputovao je u ponedeljak u Abu Dabi, a za poslednje mečeve u 2018. godini priprema se sa braćom Markom i Đorđem. Mubadala šampionat na porgramu je od 27. do 29. decembra. Đoković će biti slobodan u prvom kolu, dok će… »
Đoković: Na Novu godinu u nove pobede

Đoković: Na Novu godinu u nove pobede

Danas 25.12.2018
Srpski teniser posle egzibicije u Abu Dabiju sezonu počinje u Dohi Novak Đoković u petak igra prvi pripremni meč ove sezone, na egzibicionom Mubadala turniru u Abu Dabiju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Prvi rival u polufinalu pripremnog turnira biće… »

Vesti dana »