Povezane vesti
Šta se krije iza trampove inicijative: Preuzimanjem pregovora Beograda i Prištine žele da postignu tri cilja!
Pravda 25.12.2018
Brojne izjave, pa sve “mekši” stavovovi kada je reč o odnosu Beograda i Prištine, i na kraju pismo američkog predsednika Donalda Trampa upućeno srpskom i kosovskom predsedniku Aleksandru Vučiću i Hašimu Tačiju bilo je “šlag na tortu” da se postavi… »
Šta se krije iza trampove inicijative: Preuzimanjem pregovora Beograda i Prištine žele da postignu tri cilja
Blic 25.12.2018
Brojne izjave, pa sve “mekši” stavovovi kada je reč o odnosu Beograda i Prištine, i na kraju pismo američkog predsednika Donalda Trampa upućeno srpskom i kosovskom predsedniku Aleksandru Vučiću i Hašimu Tačiju bilo je “šlag na tortu” da se postavi… »
Vesti dana »
Novi bilans: U poplavama u Nepalu poginulo 157 osoba, stotine turista se vode kao nestale
N1 Info pre 3 satajoš 46 povezanih
Ilić puca iz svega što ima: Evo u kom sastavu će Partizan izaći na megdan Hetafeu!
Hot sport pre 15 minutajoš 51 povezana
"Đavo me je pobedio", Indi se ponovo oglasila nakon drame sa Editom: "Sve što boli moju sestru, boli i mene"
Telegraf pre 15 minutajoš 28 povezanih
Ova opština u Srbiji ima jedva 44.000 stanovnika, a plate im gotovo 195.000 dinara: Gde su najveće, a gde najmanje zarade
Blic pre 2 satajoš 45 povezanih