Povezane vesti

Kija je znala da je njena majka hranila karleušinog muža, a dosad je ćutala: Lepo od Duška što se setio! Kockareva otkrila…

Kija je znala da je njena majka hranila karleušinog muža, a dosad je ćutala: Lepo od Duška što se setio! Kockareva otkrila…

Kurir 26.12.2018
Jelena Karleuša pokajala se što je prozivala pobednicu rijalitija Kristinu Kockar, a onda se oglasila i Kija. Naime, Kijina majka donosila je hranu Dušku Tošiću kada je trenirao u "Proleteru", a sada je pobednica prve sezone "Zadruge" otkrila kako je… »
“On je bio moje mače, bilo mi ga je žao!” Kijina mama progovorila o vremenu kad je hranila Tošića, pa otkrila nove…

“On je bio moje mače, bilo mi ga je žao!” Kijina mama progovorila o vremenu kad je hranila Tošića, pa otkrila nove…

Svet & Skandal 26.12.2018
Nakon što je Jelena Karleuša sinoć kod Ognjena Amidžića prvi put ispričala priču o njenom suprugu Dušku Tošiću i Kristininoj mami Nadici, oglasila se i ona. Nadica je otkrila da Kija zna za tu priču, kao i to da se ona rado seća tih momenata i… »
Duško je bio moje mače, nisam htela da ostane gladan: Kijina majka presrećna što je se Karleušin muž setio, a onda…

Duško je bio moje mače, nisam htela da ostane gladan: Kijina majka presrećna što je se Karleušin muž setio, a onda…

Kurir 26.12.2018
Jelena Karleuša otkrila je da je Kijina majka Nadica Zeljković njenog supruga nekada hranila. Kijina majka se sada rado prisetila tog trenutka. "Jao koliko mi je drago što me se Duško setio. Znate koliko mi to znači. Ja se njemu toliko zahvaljujem… »
Znala da je njena majka hranila Duška: Kija je sada otkrila još jedan detalj o kom ranije nije htela da priča

Znala da je njena majka hranila Duška: Kija je sada otkrila još jedan detalj o kom ranije nije htela da priča

Blic 26.12.2018
Nadica Zeljković, majka Kije Kockar davala je hranu Dušku Tošiću suprugu Jelene Karleuše o čemu je pevačica sinoć pričala u emisiji javno. Nadica je ispričala sve o njihovom poznanstvu, a sada je i Kija otkrila neke detalje. - Ja sam znala za tu… »
Otkrivena istina koja se dugo krila: Majka Kije Kockar hranila Duška Tošića

Otkrivena istina koja se dugo krila: Majka Kije Kockar hranila Duška Tošića

Blic 26.12.2018
Jelena Karleuša i Kija Kockar imaju dug istorijat verbalnih sukoba, budući da je pevačica u više navrata prozivala nekadašnju učesnicu rijalitija, te su mnogi očekivali da će isto uslediti i tokom Karleušinog sinoćnjeg gostovanja u "Amidži… »
Kijina majka hranila Karleušinog muža kada je bio siromašan! (VIDEO)

Kijina majka hranila Karleušinog muža kada je bio siromašan! (VIDEO)

Svet plus 26.12.2018
Jelena Karleuša i Kristina Kija Kockar često su se prepucavale na društvenim mrežama, zbog čega se i zna da između njih postoji netrpeljivost. Ono što do sada nismo znali je, da jedna stvar povezuje njihove porodice. Kijina majka hranila… »

Vesti dana »